DENİZLİ BANGOSU (YERLİ AZMAN) YENİ RESİMLER VE VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysrtgb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

ysrtgb

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasir ARABACI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Evet arkadaşlar kuşların yeni fotoları ve 1 adet kısa da olsa videoyu sizlerle paylaşmak isterim..Saygılar :tamam:

Ekli dosyalar

• DSC00022.webp
    DSC00022.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 3,593
  • DSC00028.webp
    DSC00028.webp
    886.3 KB · Görüntüleme: 3,540
  • DSC00556.webp
    DSC00556.webp
    307 KB · Görüntüleme: 3,530
devam

Ekli dosyalar

• DSC00557.webp
    DSC00557.webp
    324.2 KB · Görüntüleme: 3,509
  • DSC04448.webp
    DSC04448.webp
    1,022.5 KB · Görüntüleme: 3,471
  • DSC04449.webp
    DSC04449.webp
    2 MB · Görüntüleme: 3,563
devam

Ekli dosyalar

• DSC04471.webp
    DSC04471.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 3,574
  • DSC04480.webp
    DSC04480.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 3,565
  • DSC04516.webp
    DSC04516.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 3,738
devam

Ekli dosyalar

• DSC04516.webp
    DSC04516.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 3,484
  • DSC04528.webp
    DSC04528.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 3,463
son

Ekli dosyalar

• DSC04505.webp
    DSC04505.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 3,450
Beklediğimiz fotolar gelmiş :) Dediğiniz gibi o kadar çok kuşun bir arada görüntülenmesi ile güzel çekimler olmuş , videoda da izlemek ayrı bir zevk.. Elinize emeğinize sağlık..

evet Özgür fotolar geldi umarım beklentileriniz boşa çıkmamıştır ;) foto veya videolarda kısıtlı oluyor malum video cepten çekim idare edelim artık :)) yolunuz düşerse mutlaka bekleriz yakından görün çok daha hoşunuza gideceğinden şüphem yok..saygılar

evet Özgür fotolar geldi umarım beklentileriniz boşa çıkmamıştır ;) foto veya videolarda kısıtlı oluyor malum video cepten çekim idare edelim artık :)) yolunuz düşerse mutlaka bekleriz yakından görün çok daha hoşunuza gideceğinden şüphem yok..saygılar

Hayır boşa çıkmadı , beklediğimiz gibi oldu güzel fotolar ve güzel görüntüler yakalamışsınız .. Ve dediğinize de katılıyorum ,bu güzelliği yakından görmek bırak bizi kuşu sevmeyen birinin bile gözüne güzel gelir, hoşuna gider .. Yolum düşerse mutlaka haber veririm davetiniz için şahsen teşekkür ederim. .

Çok iyi yaa elinize sağlık keske daha uzun bi video olsa ucuşları için. Allah sağlık versin

0zqur' Alıntı:
Hayır boşa çıkmadı , beklediğimiz gibi oldu güzel fotolar ve güzel görüntüler yakalamışsınız .. Ve dediğinize de katılıyorum ,bu güzelliği yakından görmek bırak bizi kuşu sevmeyen birinin bile gözüne güzel gelir, hoşuna gider .. Yolum düşerse mutlaka haber veririm davetiniz için şahsen teşekkür ederim. .

Beğenmene çok sevindim ;) Bunlar da o kadar neşeli ve hareketli kuşlar ki yerde bile ayrı zevkleri var :) Her zaman bekleriz :slm: sağlıcakla..

reteb' Alıntı:
Çok iyi yaa elinize sağlık keske daha uzun bi video olsa ucuşları için. Allah sağlık versin

İyi dileklerin için sağol Enes ;) Telden çekim olduğu için pek cesaret edemedim uzun çekmeye bu kadar da net çıkacağını tahmin etmiyordum :)) Daha uzun ve güzel videolarla birlikte tekrar görüşmek üzere :tamam: ayrıca sadece bu ırkımızı değil diğer ırkların foto ve videolarını da paylaşırız inş. Saygılar..

Çok güzel kuşlar Yasin Kardeşim, paylaşım için teşekkürler, Antalya'da yaşıyorum Denizli'ye sık sık geliyorum. Elimde profesyonel ekipman mevcut ve Denizli Azman'ının hastasıyım ve bu kadar çoğunu bir arada görmeyi hiç beklemiyordum. Eğer müsait olursanız ve size ulaşabileceğim bir telefon numarası verirseniz, ilk Denizli'ye gelişimde bir çayınızı içip bu güzel kuşların fotoğraflarını çekip sizlerle tanışmak isterim. Paylaşımların devamlarını bekliyorum, Tüylerince hayırlarını görün.

Antalya'dan selamlar

Teşekkürler Mustafa abi ancak kuşlar benim şahsi kuşum değil bi abimizin kuşları zaten geçen hafta da paylaşmıştım orda ayrıntılı bilgiler mevcut..Fakat geldiğinizde bana ulaşın her zaman kapımız açık rahatlıkla gider izleriz kuşları her gün görücüye açık kuşlar..sıkıntı olmaz yani..Mutlaka bekleriz tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kalın :tamam:

Bango kuşları seviyorum bide böyle video olunca nete her girişte izliyorum maşallah maşallah (:

reteb' Alıntı:
Bango kuşları seviyorum bide böyle video olunca nete her girişte izliyorum maşallah maşallah (:

böyle yorumlar geldikçe de insanın daha çok video ve foto paylaşası geliyo sağol kardeşim :heyo: Allah sizlere daha iyisini nasip etsin..

selamlar....
emegine saglık kardeş..azmanların tanıtımı acısından vıdeo cok guzel olmus....
denizliden saygılar....

ibrahim_demir' Alıntı:
selamlar....
emegine saglık kardeş..azmanların tanıtımı acısından vıdeo cok guzel olmus....
denizliden saygılar....

sağol İbrahim abi elimizden geldiğince tanıtmaya çalışıyoruz bu ırkımızı..İnş başarılı oluruz..

selamlar...
sen sagol kardesım...ne guzel calısmaya devam denızlılı olarak...azmanlar son zamanlarda denızlı guvercın evının calısması sonucu bılınçlı yetıstırıcıler tarafından uretılmeye baslandı ıns dahada ıyı yerlere gelır...bızlere dusen bu kusları kırmadan bızden sonrakılere tasımalıyız...
denızlıden saygılar....

haklısın abi..resimlerini gördüğün kuşlar 30 yılın damarı ve yabancı kan girmemiş..3 ayrı kümes var 3ü de yaş grubu olarak ayrılmış durumda..ve hepsi maşallah çivi gibi..son zamanlarda bu ırkı safkan olarak yetiştirmeye çalışanlar olsa da artık malumunuz gaga kısalığı için kırılan kuş sayısı da fazla..Umarım bu ırkımız ileride daha iyi yerlere gelir..saygılarımla

selamlar...
yasir kardesim evet o kusları yerınde gorme fırsatım oldu gecmıs yıllarda...evet sırf gagayı kısaltma ugruna farklı ırklarla kırıldı azmanlar ama hep bı tarafı eksık kaldı...ya kafası ya yavru bakması yada ucusu ne bıleyım ıllakı eksık kaldı....oysakı azman komple bı ırk gaga sı sadakatı yavru bakması ucusu herseyıyle....
iyi sezonlar kardesım....
denızlıden saygılar....

Tek kelime ile "HARİKALAR". Başka söze gerek yok. Bu paylaşım için ve emekleriniz için teşekkürler. Yolum düşerse muhakkak yerinde görmek isterim.

oğuzhan atar' Alıntı:
wallaha videonu çok beendim abi kuşlar güzel ALLHA NAZARDAN saklasın

amin Oğuzhan daha iyileri senin olsun inş.

tuvarek' Alıntı:
Tek kelime ile "HARİKALAR". Başka söze gerek yok. Bu paylaşım için ve emekleriniz için teşekkürler. Yolum düşerse muhakkak yerinde görmek isterim.

Beğenmenize sevindim abi..Kuşlar bi abimizin sahsıma ait değil fakat ne zaman isterseniz buyurun gelin her zaman kapımız açık sağlıcakla kalın..

Denizlik güvercin evi derneğinde fotolarını görmüştüm kostüm de on numara duruşda. havada görmedim ama Denizlimiz yerel ırkını koruma konusunda epey yol aldı. ve emeklerinin karşılığıda fotolarda görülüyor videoyu izleyemedim ama fotolar harika teşekkürler yasir paylaşımın için.

necdetakosman' Alıntı:
Denizlik güvercin evi derneğinde fotolarını görmüştüm kostüm de on numara duruşda. havada görmedim ama Denizlimiz yerel ırkını koruma konusunda epey yol aldı. ve emeklerinin karşılığıda fotolarda görülüyor videoyu izleyemedim ama fotolar harika teşekkürler yasir paylaşımın için.

evet Hocam bi kaç foto var dernekte bunlardan..Yazın geldiğinizde haber verirseniz size bunları yerinde gösterelim saygılarımla

Geri