ysrtgb
Üye
- Ad Soyad
- Yasir ARABACI
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0zqur' Alıntı:Hayır boşa çıkmadı , beklediğimiz gibi oldu güzel fotolar ve güzel görüntüler yakalamışsınız .. Ve dediğinize de katılıyorum ,bu güzelliği yakından görmek bırak bizi kuşu sevmeyen birinin bile gözüne güzel gelir, hoşuna gider .. Yolum düşerse mutlaka haber veririm davetiniz için şahsen teşekkür ederim. .
reteb' Alıntı:Çok iyi yaa elinize sağlık keske daha uzun bi video olsa ucuşları için. Allah sağlık versin
reteb' Alıntı:Bango kuşları seviyorum bide böyle video olunca nete her girişte izliyorum maşallah maşallah
ibrahim_demir' Alıntı:selamlar....
emegine saglık kardeş..azmanların tanıtımı acısından vıdeo cok guzel olmus....
denizliden saygılar....
oğuzhan atar' Alıntı:wallaha videonu çok beendim abi kuşlar güzel ALLHA NAZARDAN saklasın
tuvarek' Alıntı:Tek kelime ile "HARİKALAR". Başka söze gerek yok. Bu paylaşım için ve emekleriniz için teşekkürler. Yolum düşerse muhakkak yerinde görmek isterim.
necdetakosman' Alıntı:Denizlik güvercin evi derneğinde fotolarını görmüştüm kostüm de on numara duruşda. havada görmedim ama Denizlimiz yerel ırkını koruma konusunda epey yol aldı. ve emeklerinin karşılığıda fotolarda görülüyor videoyu izleyemedim ama fotolar harika teşekkürler yasir paylaşımın için.
umut coşkun' Alıntı:yasircim selamlar haber verecektin bana? unuttun sanırım