Denizli Tavas'dan Döneklerim

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali kastallı
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
Köpekler
merhaba sevgili arkadaşlar dönekcilerimden bazı kareler

Ekli dosyalar

• 015.webp
    015.webp
    69.6 KB · Görüntüleme: 2,224
fotolar

merhaba denizli tavastan

Ekli dosyalar

• 020.JPG
    020.JPG
    58.6 KB · Görüntüleme: 2,228
ikon yok

merhaba

Ekli dosyalar

• 014.webp
    014.webp
    68 KB · Görüntüleme: 2,225
ikon yok

merhaba

Ekli dosyalar

• 016.webp
    016.webp
    95.9 KB · Görüntüleme: 2,233
resim

resim

Ekli dosyalar

• 017.JPG
    017.JPG
    47 KB · Görüntüleme: 1,141
fotoğraf makinasının kalitesinden sanırım fotoğraflar pek net değil. Yine kuş sizin kuşunuz olduğundan Allah uzun ömür versin, güle güle besleyin..

(kuşlara yorum yapabilmek için, daha net resim koyabilirseniz, ona göre yazarız)

slm ali aramıza hoşgeldin kuşlarının maşallahı var kuşlarının dönüş performaslarını seyrettim tek kelimeyle harikalar saglıklı güzel günler dilerim

Selamlar

Ali bey kuşlarınıza maşaallah allah kayıp verdirmesin fakat kuşlarınız dolapçımı dönekmi ?

mrb umut bey kuşlarım dönek net biraz acemiyim yiğen anlamadıgı için dolapcı olarak yazmış kusura bakmayın

denizlitavasalikastallı' Alıntı:
mrb umut bey kuşlarım dönek net biraz acemiyim yiğen anlamadıgı için dolapcı olarak yazmış kusura bakmayın

(: karışıklık olduğunu tahmin etmiştim zaten allah ağız tadıyla besletmek nasip etsin

çok güzel kuşlarınız var abi kızgınlıkları yüksek gibi geldi banada ?

abi ben osman kuşlarının dönerken dikkat mehmet abinin bacasını yıkmasın bak sonra yaptırır

dost acı söyler mi diyeyim topragım kuşlarının tüyü kadar allah ömür versin kuşculuk para mesleği değil zevk işi ama gurban oldugum döneklerin kırık bana kızma hangi dönek öyle kuyruk kürür o kuş tek kanadının üstüne dönerse eyvallah ama mesele o değil ki dönekde kan tuttur derim sana

Maşallah net olmasa da güzel kuşlarınız var, yorumlardan da belli olduğu gibi dönüşlerde iyiymiş. Net bir kamera bulduğunuzda fotoğraf değilde video isteriz. :)

Geri