Denizliden Sayın Hakan Hoca'nın Dönek Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Denizliden Sayın Hakan Hoca'nın Dönek Güvercinleri

normal_0_116.jpg

normal_0_119.jpg

normal_0_133.jpg

normal_0_137.jpg

maşallah

gerçekten maşlaahı var kuşların.bol yavru almak nasip olsun.

abi şu gök akbaşlar ya seviyorum bu kuşları her zaman ben burdayım diyorlar

Allah nazardan korusun,dönekler harika,paylaşım için teşekkürler.

Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler. Allah nazardan korusun..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Hakan hocam meraba denizliye 1 2 ziyaretim oldu soydan zafer saray köyden meh ali tamirci mehmet abinin kuşlarına seyrettim nasip olursa 1 ay sonra tekrar gelmeyi düşünüyorum musaden olursa sanada ziyaret edebilirim

selamlar mahşalla kuşlarınız çok güzelmiş allah nazardan saklasın ben özellikle üçüncü resimdeki ortada duran galaça ya dikkat çekmek istiyorum çok iyi bir kuşun yavrusuna benziyo kesmesi bir harika allah bol yavrular almayı ve ucurmayı nasib etsin saygılarımla izmirden AHMET TAŞTEPE .

dscf2016ju4.jpg

selam
dscf2220vg7.jpg

hocam iyi günler benden kırmızı varmı demişsin ama senin istediğin gibi yok. bu arada senle daha önce konuşmuştuk hatırlıyorsan. ben aydında jandarma astsubayıyım hatırladıysanız. siz mesaj atınca bazı arkadaş cekemeyip bana dolandırıcı demiş. bana küfür etti demiş. senlede konuştuk ama heralde seviyeli konuştuk. o arkadaşa sesleniyorum. bende tam 20 çift dönek var bunların 10 tanesini havada uçurur yediririm sana. tutakçı demişsin. ben sabah 06,30 da sadece yarım saat kuş uçurabiliyorum 20 çift fazla geliyor. ondan satacağımı ima ettim. dolandırıcı demişsin. kanıtlayamassan şerefsizsin. ayrıca sana küfür etmişim kanıtlayamazsan ettim say

kardeşim bugünde böle olmasını istemezdin bana demiştin askerinm diye hatırlarsan
ama işte msn konustugunla dikkat etcen hele bide küfür ettiysen bidha o mahale hiç ayak basmıcan

[img=http://www.loadtr.com/k-258809-ispat.jpg][/img]
alsa ispaty

kardeşim keşke böle omasaydı da bize gelip özür dileseydin o gün için en azından yalan atabilirdin msn de kardeşim filan var diye yada sinirliyim diye sana söyleyeyim senin yüzünde senin gibiler yüzünden kucular kötü gözle bakılıyor ;0

Ekli dosyalar

• ispat 2.webp
    ispat 2.webp
    151.5 KB · Görüntüleme: 3,821
hangimiz şerefli hangimiz şerefli burda anlaşılmaz o zamanı gelince ögrenirsin hem yazmışsın 20 cift kuş var diye önemli olan 1 çift veya 20 cift beslemek değil önemli olan adam olmak insan olmaktır sen insan olmadıktan sonra istersen dünyanın en güzel kuşu sende olsun ne fayda

ARKADAŞLAR,LÜTFEN MSN ORTAMINDA GEÇEN TARTIŞMLARINIZI SİTEMİZ ÜZERİNDE DEVAM ETTRİMEMEYE ÇALIŞALIM.SEBEP NE OLURSA OLSUN ARANIZDA YAŞADIĞINIZ ARANIZDA KALSIN,UMARIM SÖYLEDİKLERİM SERT VE KIRICI OLMAMIŞTIR.

bak kardeşim sen benim attığım mesajları göndermişsin ya senin yazdığın mesajlar onlarıda göndersene sen konuşurken saygısızca konuşmaya başlamıştın. bende seni sildim attım. sonra sen beni nasıl silersin diye bir sürü küfürlü yazı gönderdin. bunları neden yazmıyorsun. senin gibi kurt olamadık daha ben seninle ilgili bütün mesajları sildim. sen silmemiş devamlı okuyorsun sanırım. heralde hoşuna gidiyor neyse boşver. adam demişsin keşke benim kadar adam olsanda şu ülkeye benim kadar faydan dokunsa. bu arada şite yöneticisine sesleniyorum kilitlediğin konumu açarsan sevinirim. yoksa sitenizden üyeliğimi lütfen silin

gel kardeşim siteden uyarılar var gel msn de konusalım hem demişin msn de konustuklarımız sadece bunlar yalamnsa yalan de bide bana kurt diyorsan helal olsun en azından sizin gibi leş yiyen çakallardan değiliz

Bu konunun adı Denizliden Sayın Hakan Hoca'nın Dönek Güvercinleri'dir. Msn tartışmaları veya çakallık kurtluk değildir. Site yönetiminden hangi konunun açılması gerektiğini istiyorunuz? Eğer bir konunu kilitlenmiş ise bir bit yeniği vardır işin içinde de kilitlenmiştir. Yani Alper bey kuşların size ait olmadığını iddia etti. Kuşlar eğer size aitse yeni resimlerini ve videolarını bekliyoruz. Yeni bir konu açarak kuşların size ait olduğunu kanıtlarsanız konunun kiliti kaldırılacaktır.

Bu mesajımdan sonra site ile ilgili olmayan bir konunun buraya taşınması yasaktır.

Konunun başlığına uygun mesajlar yorumlar yapınız.Kuralların aksine uymayan kişilerden siteyi terk etmelerini rica ediyoruz.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hocam maşallah kuşların çok güzelmiş ..bende saya besliyorum,önceden bende dönek besledim bıraktım.. şimdi yeniden başlıyorum.iki kümes yapıcam

tşk ler birader maşalllah allah nazardan saklasın devamını bekleriz

Geri