Denizli'li Kuşçular Veya Denizlide Bulunanlar !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar.
Arkadaşlar aracımın bakımı için Denizli Peugeot servisine geldim.Bir iki gün burada olacağım. Kalede kalıyorum. Eğer denizlili veya denizlide bulunan sitedeki arkadaşlarımızdan olanlar varsa görüşmek muhabbet etmek isterim.
Telefon Numaram: 543 886 2629 görüşmek isteyenler arayabilir.

Teşekkür ederim. Tabii gelebilirim. Ne zaman müsaitsiniz.

yarın 5-6 gibi çıkıcam işten işbankasında görevliyim üçgende istersen ordan birlikte gidebiliriz

Ben yarın sabah aracı bırakıcam servise.Özelden tel no yollarsan görüşürüz. Kolay gelsin.

hüseyin kardeşim bende denizlideyim bende arabayı bugün ford servisine bıraktım.yarın görüşelim yada denizlideysen şimdide buluşabiliriz kültür parktayım ben

Mehmet hocm yarın görüşürüz inşallah. Ben sabahtan aracı bırakıcam pejo servisine sonrasında işim yok. Sizin içinde uygunsa özelden tel nosunu atarsanız ulaşırım size.

TELEFON NUMARAN EKSİK ARAMIYOR DOGRUSUNU YAZDA SENLE İRTİBATA GECMEK İSTİYORUM GECENLERDE DENİZLİYE GELMİŞSİN HABERİM OLMADI OLSAYDI SENİ MÜSAFİR ETMEK İSTERDİM
KUŞCU ADNAN

kuşcu adnan' Alıntı:
BENDE DENİZLİLİYİM EGER SARAYKÖYE GELİRSENİZ MÜSAFİR ETMEK İSTERİM
KUŞCU ADNAN TEL 05465429658
hüseyinle sarayköye geldik adnan bey ama şuan denizlide değiliz. sarayköyde saim akkoyunun yanına uğradık nasipse bidahaki sefere uğrarız

Geri