Depomin , kullanan varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et

lt'de,
73 g Fosfor
30.69 g Kalsiyum
1.573 g Sodyum
3.192 g Magnezyum
1.048 g Potasyum
1.583 g Demir
0.582 g Manganez
0.228 g Kobalt
0.623 g Çinko
0.238 g Bakır
10 g dl-Metiyonin
5 g Lizin bulunur.

Depomin Oral Solüsyon, evcil hayvanların gelişme ve verimleri için gerekli makro ve mikro mineraller ile Metiyonin ve Lizin aminoasitlerini dengeli bir şekilde içeren sıvı bir üründür. 1 litre suya, bir cay kaşığı karıştırılır.

FiYatı ne kadar Peki?

teşekkürler bilgi için ama temin edilecek yerler ve fiyat hakkında bilgi verirseniz minettar kalırım

Arkadaşlar yarın araştırıp almayı düşünüyorum, fiyatı hakkında bilgim yok, 250 gr. olanından alıp denemek istiyorum, sanırım haftada 2 gün kuşların sularına katılıyo, konuyu acmamın sebebi kullanan varsa , bizimde bilgimiz olsun.

Sağol arkadaşım en azından böle bişeyin olduğundan senin sayende haberimiz oldu. Kullandıktan sonrada etkilerini Burda bizimle Paylaşırsan minnettar oluruz saygılar.

ben aldım kullanıyorum arkadaşlar, güzel ama alırken dikkat etmeniz gereken şey, kuş sayınıza göre almanız, üzerinde kullanım süresi hakkında açıldıktan sonra 6 haftadır yazıyor. ben bidon ile aldım 40 tane kuşum var gerisin siz düşünün, :):):):
içinde bir çok yararlı enzimler var.muhakkak faydası olacak, suyu her gün değiştirin yoksa kötü bir koku yapıyor. her hafta iki gün mutlaka kullanırım, maaşallah yavru verimimde gözle görünür,ve özellikel yavruların yapılarında tüy yapılarında çok güzel değişiklikler oldu, herkese tavsiye ederim.

Dushekimi fiyatları hakkında bi bilgin var mı Peki?

Ben bugün aldım 250 ml. fiyatı;6.50 Kullanımı 2 litreye 1 kapak yeterli, haftada bir gün.Veteriner ilaç satan yerlerde bulmak mümkün.

BReZza' Alıntı:
Dushekimi fiyatları hakkında bi bilgin var mı Peki?

en büyük bidon şeklinde olanı 35,00 ytl idi, geçen ay içinde aldım.

Nerden aldınız?

Güvercin ilacı satılan yerlerde bulabilirsin, ben istanbul, edirnekapıdaki kuşpazarına yakın,güvercin malzemeleri satan bango-m adlı dükkandan aldım.

ben internetten aldım, evcililac.com ve bir çok vitamin ve ilaçta aldım, gayet uygun...

dushekimi' Alıntı:
ben internetten aldım, evcililac.com ve bir çok vitamin ve ilaçta aldım, gayet uygun...

www.evcililac.com
Bu sitede ilaç fiyatları uygun, aynı görüşteyim ,ilaç bulamayanlar için buradan sipariş edilebilir.

Depomin Oral Solüsyon 1 lt

Stok Durumu
Stokta Mevcut
Marka
Vetaş
Stok Kodu
0052
Ürün Fiyatı
13,6574 YTL
Bizdeki Fiyatı
9,2593 YTL
Kazancınız
4,40 YTL
KDV Dahil Fiyatı
10,00 YTL
Havale İle %5 İndirimli
9,50 YTL
1ltsinin fiyatı

ben kullanıyorum ve de cok memnunum herkese tavsiye ederim 4 senedır var bende bu ilaç bıttımı yenısını alırım ve muhakkak kumeste bulundururum

BEN DENIZLIDEN TAYFUN DONEKCIYIMDIR. DENIZLININ DONEKLERINI BILIRSINIZ HARALDE BANADA DEMISLERDI DEPOMIN ILACI HEM VITAMIN VERIR HEMDE HASTALIKTAN KORUR DIYE AMA BU KONULARDA TECRUBELI BI ARKADASIM BU ILACI KULLANMAMI YASAKLADI. CUNKU KISIRLIK YAPMA RISKI VARMIS BU YUZDEN KULLANMIYORUM.

KUS YETISTIRCEM DIYORSA HIC ILACTIR FILAN UGRASMA. EGER DEDIKLERI GIBI KUSUN SALLABAS OLDUYSA SABAH OYLE AKSAM 2 SER VEYA 3ER DIS SARIMSAK YEDIR. EVET TUZ VITAMIN VERIR AMA SUYA KATMA KUMESIN HERHANGIBIR KENARINA KABIN ICINDE KOY AMA TURSULUK TUZ OLSUN IRI TUZ.

TAYFUN1' Alıntı:
BEN DENIZLIDEN TAYFUN DONEKCIYIMDIR. DENIZLININ DONEKLERINI BILIRSINIZ HARALDE BANADA DEMISLERDI DEPOMIN ILACI HEM VITAMIN VERIR HEMDE HASTALIKTAN KORUR DIYE AMA BU KONULARDA TECRUBELI BI ARKADASIM BU ILACI KULLANMAMI YASAKLADI. CUNKU KISIRLIK YAPMA RISKI VARMIS BU YUZDEN KULLANMIYORUM.

KUS YETISTIRCEM DIYORSA HIC ILACTIR FILAN UGRASMA. EGER DEDIKLERI GIBI KUSUN SALLABAS OLDUYSA SABAH OYLE AKSAM 2 SER VEYA 3ER DIS SARIMSAK YEDIR. EVET TUZ VITAMIN VERIR AMA SUYA KATMA KUMESIN HERHANGIBIR KENARINA KABIN ICINDE KOY AMA TURSULUK TUZ OLSUN IRI TUZ.

Ben balkonda kuş besliyorum, dolasıyla kuşlarım toprak zeminde değiller.Toprak üstünde beslenen güvercinlerin tuz, minarel, taş ve kalsiyum kaynaklarına ihtiyacı yoktur.Balkonda ve terasta besleyen güvercin severler, bu kaynakları kuşlara vermek zorundadır.Depomin ,sıvı mineraldir, yumurta kabuğu oluşumunda büyük katkısı vardır.Ben bu depomini kullanalı beri, yumurlama katsayısı arttı ve başkasında yumurlamayan kuşlar bende yumurtladı.Depomin antibiyotik türü ilaç değildir, sanırım baytril ile karıştırdın.

Merhaba bende birara bu vitaminden kullandım.Uygulamada biraz hata oldu herhalde fazla karıştırdım suya kuşlar suyu içmedi.Akşam eve geldim baktım su öylece duruyor.Suyu değiştirdim baktım kuşlar suyu deli gibi saldırıyor.Anladımki doz fazla olmuş aman dikkat doz fazla kaçarsa kokusundan kuşlar suyu içmiyor.Başıma böyle bir şey geldi paylaşmak istedim saygılar.

Arkadaşlar depomini yıllardır kullanırım kanat yumurta ve fizik açısından çok faydasını gördüm yanlız depomini alacak ve kullanacak arkadaşların dikkat etmesi gereken şeyleri yazmak istedim ilacın dozajı çok önemli zira hayvanlar dozaj artınca içmiyor zannedersem acı geliyor onuniçin ben 5 literye 1sisi uyguluyorum alışana kadar zor içiyorlar vereceginiz zaman akşamdan susuz bırakırsanız sabah rahat içiyorlar mümkünse az yani içecegi kadar verin önünde beklemesin zira yine açıkta kalınca ve bekleyince tadı degişiyor içmiyorlar küçük kutularda alın gerekiyorsa arkadaşlarınızla paylaşın her zaman yeni açılmış kutu kullanmaya özen gösterin en geç 1 ayda 1 kutuyu tüketin tüketemediginizi kullanmayın
özellikle dişi ve yavru kuşlara çok faydalıdır şafak

Ben de kullandım zamanında.Hergün 3 itre suya bir kapak attım.Sonradan farkettim ki çok fazla kullanmak iyi değilmiş :D.1 aylık yavrular 3-4 aylık yavrudan daha iri oldu fakat o kadar büyük oldular ki uçamadılar.Kanatları vucutlarını taşıyamaz oldu :D:D o yüzden bence en iyisi haftada 2-3 gün vermek.Ben kuşların fazla irileşmesinden başka bir zararını gÖremedim.Hastalıkların atlatılmasına da yardımcı olduğu kanaatindeyim.Çünkü kuşun bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor (:

slm arkadaslar ben bursadan ali.depomını ıkı senedır kullanıyorum cok faydasını gordum kusların yem yeme ıstegı acayıp artıyo. kullandıgım hafta yem tuketımı ıkı katına cıkıyo. kuslarda hareketlılık canlılık artıyo. bunu bana ılk veterıner arkadasım onermıstı gercekten cok faydalı. ama ılac bıraz acı oldugu ıcın kuslar hemen ıcmıyor ama zorlarsanız ıcıyorlar. sulukları hergun temızleyın koku yapıyor cunku. 2 ayda bır 5 gun pespese kullanın faydasını goreceksenız. 2 lıtreye 1 kapak yeterlı. kolay gelsın :slm:

selam kuşçu arkadaşlarım ben devamlı kullanıyorum 1litrelik olanından alıyorum bütün veteriner ve bazı eczanelerde var 2 litre suya 1 kapak üzerindeki kapak ile sabah koyup akşam alıcaksınız sularını temiz su koyucaksınız haftada 1 kere yeterli .

Merhabalar , simdi ben fikrimi yazacagim bu gibi tuketimler icin.
Yerde kus besleyene bence fazla birsey vermek gerekmiyor , kus sadece yerde gezdigi icin fazla enerji sarf etmiyor ve gerektiginden fazla vitamin mineral gibi tuketimlere ihtiyac duymuyorlar. Eger ki siz bunu ciddiyi almayip vitamin , mineral , demir , kalsiyum verirseniz hergun kusa zarar vermis olursunuz. Bircok kuscularimiz kuslarina herturlu fedakarligi yapmak istediginden bazen asiriya kacmaktalar.
Taklacilarimiz bu tur tukektimlerine gerek duymuyorlardir , yalniz seferli oyun kuslari icin isler degisir. Oyun sefer yapan kuslar havada ucarken asiri derece enerje sarf ettikleri icin yukarida yazilan takviyeler yapilabilir ki bununda bir siniri vardir.
Yani demem o ki saglam bir kusa ekstra takviye yapmak bana gore fayda saglamaz tam aksine zarar verir.

Kuslariniz zaten gereken minerallari topraktan aliyor , toprak bulundurun yeter.
Suluklarinizi temiz tutmak icin(mikroplarakarsi) , kuslarinizin tuylerine parlaklik ve yumusak ayricada kuvvetli tutmak icin , bagisiklik sistemlerini temiz tutmak , ishalini kesmek icin , ic parazit ve banyo suyuna katarak dis parazitleri icin Elma sirkesi verebilirsiniz. Bitlerden kurtulmak icin bit ilaci kullanabilirsiniz.
Her sene kuslarinizin asisini yapin , kumeslerinizi temiz tutun fazlada birsey yapmaniza gerek yokki.

Kuslariniz hastalandi , ve ilac tedavisi uyguladiniz , iste ondan sonra kusun direncini artirmak icin vituamin takviyesi yapabilirsiniz. Kusunuz havada cok enerji sarf etti iste ozaman veriniz , ama yerde gezen saglikli kusa bu tur seylere ben aslinda karsiyim bilmem sizler ne dusunuyorsunuz.

Saygilarimla Mehmet.

Geri