DepoVit Yavru Vitamin hapı kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkzazo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

darkzazo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Elçi YEŞiL
Meslek
Temizlikçi
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar...
Daha önce bu yavru hapını kullanan oldu mu ? Ben 4 gündür 11 günlük yavrularıma her gün akşam sabah veriyorum ve kanatlarını çektiğim kuşada veriyorum yavrular ayaklanmaya başladı kanadını çektiğim kuş daha hızlı toparlandığını fark ettim
Bu hapla ilgili daha başka tecrübesi ve bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın

depovıt urunlerı nın cok ıyı sonuclar verdıgını bızzat kullanıcısıyım bıra mayası ve dıyayn 256 yı muakkak kullanman gereklı bagısıklık sıstemlerı ıcın kullanım seklı kusların gnluk farzedelım 1kğ yem tuketıyorsa ıcıne bır olcek dızayn 256 bır olcek bıra mayası karıstırılıp ıcıne 2 yemek kasıgı cıcek yagı koyup ıyıce karıstır yarım saat sonra ver duzenllı olarak kusların bagısıklık sıstemı guclenır cok ıyı sonular alırsınız

depovıt urunlerı nın cok ıyı sonuclar verdıgını bızzat kullanıcısıyım bıra mayası ve dıyayn 256 yı muakkak kullanman gereklı bagısıklık sıstemlerı ıcın kullanım seklı kusların gnluk farzedelım 1kğ yem tuketıyorsa ıcıne bır olcek dızayn 256 bır olcek bıra mayası karıstırılıp ıcıne 2 yemek kasıgı cıcek yagı koyup ıyıce karıstır yarım saat sonra ver duzenllı olarak kusların bagısıklık sıstemı guclenır cok ıyı sonular alırsınız
Teşekkür ederim 8-9 gün oldu akşam sabah ikişer tane vermeye başladım yavrulara şuan yürüyorlar.... kanadını çektiğim damızlığada aynı şekilde kanatlarını çektiğim günden beri 1 haftadır sabah akşam 2 şer tane veriyorum yeni tüyleri 5-6 cm olmuş şunu net anladım hızlı gelişim ve toparlanma sağlıyor bu hap

Geri