anadolum
Üye
- Ad Soyad
- Ayhan Taş
- Meslek
- İletişim Uzmanı
- İlgi Alanı
- Kediler
Sayın Kuşçu Arkadaşlarım,
kuşçular arasında yeniyim. 2 kez (adı lazım değil) bir dernekte mezata katıldım ve açıkcası beklediğim ortamı bulamadım.
en azından bu kadar rahatsız edici olacağını tahmin etmezdim.
Mezat sunumu iyi güzel fakat o derece belden aşağı konuşuluyor ki...
her 2. kelime küfürlü ve herkes gayet rahat.
10 yaşından başlayan çocuklar ve gençler var. ve böyle bir küfürlü ortamda herşey gayet normal, çok rahatız...
bu davranışlarımızla biz nasıl bir nesil ve toplum bekliyoruz acaba?
ahlaki kural tanımayan nesilden herşey beklenir. küfürü de yersin kümesini de patlatırlar ve mezat mezat dolaşır çalınan kuşları ararsın...
gerçekten çok üzüldüm.
yok arkadaşlar ben çocuklarımızın ve gençlerimizin (her alanda) küfürsüz ve Dinimize ve kültürümüze uygun ortam sunmayı tavsiye ediyorum.
Diğer Dernek Lokallerini tenzih ediyorum İnşallah bu konuda hassas olan Dernek yetkilileri mutlaka vardır.
Bence Kuş yetiştiriken aynı zamanda Çocuklarımıza ve Gençlerimize de Ahlakta güzel örnek olalım.
Hepsi de bizim Çocuklarımız ve bu Ülkenin geleceği.
Açıkcası bu konularda hassas olan Derneklerden ve kuşçulardan yorum beklerim.
En azından yorumlar hassasiyet olup olmadığını gösterir.
Saygılarımla
kuşçular arasında yeniyim. 2 kez (adı lazım değil) bir dernekte mezata katıldım ve açıkcası beklediğim ortamı bulamadım.
en azından bu kadar rahatsız edici olacağını tahmin etmezdim.
Mezat sunumu iyi güzel fakat o derece belden aşağı konuşuluyor ki...
her 2. kelime küfürlü ve herkes gayet rahat.
10 yaşından başlayan çocuklar ve gençler var. ve böyle bir küfürlü ortamda herşey gayet normal, çok rahatız...
bu davranışlarımızla biz nasıl bir nesil ve toplum bekliyoruz acaba?
ahlaki kural tanımayan nesilden herşey beklenir. küfürü de yersin kümesini de patlatırlar ve mezat mezat dolaşır çalınan kuşları ararsın...
gerçekten çok üzüldüm.
yok arkadaşlar ben çocuklarımızın ve gençlerimizin (her alanda) küfürsüz ve Dinimize ve kültürümüze uygun ortam sunmayı tavsiye ediyorum.
Diğer Dernek Lokallerini tenzih ediyorum İnşallah bu konuda hassas olan Dernek yetkilileri mutlaka vardır.
Bence Kuş yetiştiriken aynı zamanda Çocuklarımıza ve Gençlerimize de Ahlakta güzel örnek olalım.
Hepsi de bizim Çocuklarımız ve bu Ülkenin geleceği.
Açıkcası bu konularda hassas olan Derneklerden ve kuşçulardan yorum beklerim.
En azından yorumlar hassasiyet olup olmadığını gösterir.
Saygılarımla