Deve kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
bir kardeşim deve kuşuna merak sardı.
bunlardan yavru bir çift almak istiyoruz.
nerelerden bulabiliriz?fiyatları ne civarda?
beslemek için neler gerekli?bakımı çok mu zor?
kısacası onlarla ilgili pek fazla bilgimiz yok.
bilen yetiştiren abilerimden bizi bilgilendirmesini rica ederiz.

abi ne yer ne içer bilmiyom ama arabesk müzikler sevdiklerini biliyom.en iyi verimini damar dinlerken verirlermiş.o arada müslümü takıp eline jileti de vermek lazım tabi :)
abi galiba ankaradaydın sen.abi sincanda evcil hayvan parkı var plevnede.oraya bi bak vaktin olursaa orda bulunur ve besleyenlerle irtibat kurup nasıl besleniyor bi bakabilirsin...kolay gelsin...

Ben bu işten iflas etmiş çoklarını duydum. Bence vazgeçin..

Hoca' Alıntı:
Ben bu işten iflas etmiş çoklarını duydum. Bence vazgeçin..

SÖYLEDİKLERİNİZE KATILIYORUM..REKLAMI BİLE ÇIKTI

bende zengin olan çok kişi duydum.
ticaret bir kumar değil mi zaten?
:) :D

Bir Kayseri'li olarak şunu söyleyim ki ticaret kumar değildir. Ticaret sadece risk taşır. Riski en aza indirdiğinizde bu size kazanç olarak yansır. Bir sektöre girmeden önce gerekli fizibilite çalışmalarını yapacaksınız. Yani bu işle uğraşanlarla görüşeceksiniz. Sıkıntılarını anlayıp dinleyeceksiniz. Ne sermaye gerekiyor ve bu sermaye size ne kadar zaman sonra kazanç olarak geri döner bunları hesaplayacaksınız.Sonra aklınıza yatarsa bu işe gireceksiniz.
Bazı hayaller peşinde koşup angora tavşan işine girmiş yüzlerce tanıdığım var. Sadece biri çok zengin oldu diğer hepsi battı. Çünkü insanlar yün satıp para kazanmayı ümit etmişlerdi. Oysa yün işi para getirmiyordu, zengin olan kişi yün satarak zengin olmadı. O tüm yetiştiricilere yüksek fiyattan damızlık tavşan satmıştı.
Hayat böyledir. Başarılar..

..

evet o angora işini bende düşünmüştüm bir ara.
iyiki girmemişim o zaman
:)

Geri