Diana & Martin (foto)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan messengerek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
A.orhan
Meslek
özl. şirk.
İlgi Alanı
kümesim ve kıyamadığım son kuşlarım.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0563.webp
    Fotoğraf 0563.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,798
  • Fotoğraf 0564.webp
    Fotoğraf 0564.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,868
  • Fotoğraf 0565.webp
    Fotoğraf 0565.webp
    943.9 KB · Görüntüleme: 1,890
devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0566.webp
    Fotoğraf 0566.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,829
  • Fotoğraf 0567.webp
    Fotoğraf 0567.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,829
  • Fotoğraf 0568.webp
    Fotoğraf 0568.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,769
devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0569.webp
    Fotoğraf 0569.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,789
  • Fotoğraf 0570.webp
    Fotoğraf 0570.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,767
  • Fotoğraf 0571.webp
    Fotoğraf 0571.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,878
devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0572.JPG
    Fotoğraf 0572.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,724
  • Fotoğraf 0573.webp
    Fotoğraf 0573.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,830
  • Fotoğraf 0574.webp
    Fotoğraf 0574.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,814
devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0575.webp
    Fotoğraf 0575.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,837
  • Fotoğraf 0576.webp
    Fotoğraf 0576.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,766
  • Fotoğraf 0577.webp
    Fotoğraf 0577.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,843
devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0578.webp
    Fotoğraf 0578.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,876
  • Fotoğraf 0579.webp
    Fotoğraf 0579.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,849
  • Fotoğraf 0580.webp
    Fotoğraf 0580.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,773
devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf 0581.webp
    Fotoğraf 0581.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,818
  • Fotoğraf 0582.webp
    Fotoğraf 0582.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,752
güzel ve kullanışlı bir kümes olmus tam olarak boyutlarını yazabılırmısınız kümesinizin
saygılar...

Paylaşım için teşekkürler. HEm kuşlarınız hemde kümesiniz çok güzel. Ama benim şu an için dikkatimi çeken kümes oldu: bende bu aralar osb den bir kümes yapacağım... Acaba bu kümesin boyutları nedir ve size ne kadara mal oldu?

bu kümesi yaptırmadan önce kale gibi bir bahçe kümesim vardı fakat iş sebebiyle bi siteye taşınınca kuşlarımı dağıtmış kümesimi kapatmıştım. fakat bir türlü vermeye kıyamadığım bu dişi ve erkeği balkonda beslemeye karar verdim. kümesi kendim tasarladım ve modüler mobilyacı bir marangoz aynı zamandada kuşçu olan bi arkadaşıma yaptırdım. kümes tek parça halinde istediğiniz yere mobilyanızmışçasına taşıyabileceniz kadar kullanışlı ve bir kasa kadar sağlam oldu. yükseklik 120, tekerlek yüks 7cm, genişlik 110, derinlik 65cm (tüm daire ve balkon kapılarından geçeilecek ölçü), komple taban ızgara (çekmeceli), tabandan 30 cm yüksekte başlayan 35cm kare yuvalıklar, 30 cm kare tel cam, 30 cm kare kapaklı giriş, bu ölçü ve dizayn onlarca farklı tasarım incelenerek optimum balkon kümesi ölçülerinde yapılmıştır. kuşlarıma gelince pedigree'leri sağlamdır. sadece şu kadarını söyliyeyim bu kümese aktardığım ilk iki gün ne yem yediklerini, ne su içtiklerini hatta pislettiklerini bile görmedim. saldığımda bi yuvalığa kondular ve saatlerce öylece heykel gibi durdular ve durdular. üçüncü günün sabahı yemliiği koyup çekildiğimde dişi yeme gelmişti erkekte ben kapıyı kapatıp uzaklaşınca yemiştir heralde.

Maşallah postalar ve kümes göz kamaştırıyo gerçekten profeyonel bi kümes olmuş tebrik ederim

Bu yuvanın tahtaları ne kadara mal oldu bi acıklarsan sewinirim abicim

ben işin o kısmını pek hesapladım arkadaşım, sen bi marangoza hesaplatırsın, ayrıca bütün arkadaşlara yorumları için teşekkürler. fotoların devamı gelecek

messengerek' Alıntı:
ben işin o kısmını pek hesaplaMAdım arkadaşım, sen bi marangoza hesaplatırsın, ayrıca bütün arkadaşlara yorumları için teşekkürler. fotoların devamı gelecek
olucaktı doğrusu.

Kümesiniz gerçekten çok güzel,çok profonelyel düşünmüşsün.Kuşların zaten bir harika

Bende yaklaşık bir yıldır balkonda güvercin besliyorum,fakat oldukça sıkıntılı oluyor.Balkonu çok fena pisletiyorlar ve bu aralar komşular bu durumdan şikayetçi,Umarum sizin böyle bir sorununuz yoktur.

Kuşları uçuyormusunuz

bu kümesi yaptırmadan önce rofesyonel olarak yarış kuşu besliyordum zaten. kuşlara gelince birbirinden kıymetli farklı iki kanın çok güzel birer örnekleriler, büyük ayrıcalık sahibiler yani tarafımdan. uçurmaya gelince iyi kanlar balkonda değil salonda bile bakılabilir. çünkü bunlar kümesinden uçar kaybolurlar sonra yine hiçbiryere ayak değdiğmeden yine kümese konarlar.

güncel

maşşalah hem kümes hem kuşlar çok güzel.

Foruma ne zaman girsem bu kuşlara bakmadan geçemiyorum,tipleri ,duruşları çok asiller.Gerçekten de harikalar.
Allah Nazardan saklasın .maşallah.

aslında öyle bir takım daha varkii. tacettin bey yakında onlarında fotolarını ekliycem. şu an onları ayırdım bi bakım kürü uyguluyorum bikaç güne kalmaz eklerim fotoları. yorumları için tğm arkadaşlara teşekkürler. daha iyileri sizlerin olsun.

Geri