DİKKAT!! ÖLÜM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan king_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

king_19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak ergün
Meslek
otomasyon
İlgi Alanı
Kuşlar
oncelıkle sunu belırtıyım bu konu cok canımı sıkıyor kumesımde hıc bır hastalık oldugunu dusunmuyorum kelebek ve baska ırkı beslıyorum kuslarımın hepsi saglam ve canlı dururken ozelıkle kelebeklerde ani ölümler görüyorum kuslarım bırden halsızlesıyor bır koseye cekılıp ıcıne cekılıyorlar ve ardından bır kaç gun ıcınde oluyorlar bu olay genelde kelebeklerde gozukuyor halbukı kelebeklerı hastalıga dayanıklı bır ırk olarak tanıyorum bu konuda bılgısı ve tecrubesı olan ustadlarımdan ve arkadaslarımdan yardımlarını beklıyorum sımdıden tesekkur ederım saygılarımla....

bu arada unuttugum bir kaç ek bilgi kuslar yavru degıl ayrıca ölümler ilk basta yem yememekle baslıyor sonra halsızlesıp bır koseye sınılıyor ardında da ölüm ve ölümler ard arda olmuyor aradan bıraz zaman gecıyor ornek 2 ay kadar sonra baska bır ölü saygılarımla...

o yemden kesılen hayvanların dıskıları ıle ılgılı bılgı verırmısınız?

malesef dıskılarla ılgılı bır bılgım yok

5 'er gün arayla 6 tane kuşum öldü.Sadece içlerinden 2 tane erkek sağlam çıktı.Ama şuan Erkeğin bir tanesi zayıflamaya başladı ağız göz çevresinde boğazda yara falan yok. Fakat sümüksü bir ishal söz konusu birazda yesiL var içerisinde.Şuan ishal düzelir gibi ama yinede bilmiyorum.zayıflamaya başalayalı 2 gün oldu.Bunuda kaybetmek istemiyorum.Önerileriniz nelerdir.

mehmet06_' Alıntı:
5 'er gün arayla 6 tane kuşum öldü.Sadece içlerinden 2 tane erkek sağlam çıktı.Ama şuan Erkeğin bir tanesi zayıflamaya başladı ağız göz çevresinde boğazda yara falan yok. Fakat sümüksü bir ishal söz konusu birazda yesiL var içerisinde.Şuan ishal düzelir gibi ama yinede bilmiyorum.zayıflamaya başalayalı 2 gün oldu.Bunuda kaybetmek istemiyorum.Önerileriniz nelerdir.
Birde eklemeyi unuttum.Bugün yediği yemin birazını kusmuş ama sadece bugün oldu bu olay.Vitamin vermiştim Supradin ondan kaynaklanabilirm, ?

EVET. SUPRADYN YUTTURULAN KUŞ KUSUYOR..

İç parazitlerden olabilir...

Geri