koray_a
Üye
- Ad Soyad
- koray akpınar
- Meslek
- pc donanım
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koray_a' Alıntı:Yayılma yok epeydir bu şekilde , diğer kuşlarada bulaşmadı. Birde bu tip şeyler oynamaya koparmaya gelmez daha kötü olur . Türker abiyle konuştuk gerekenleri yaptım koparsamda koparmasamda ilaçlar fayda etmediyse değişen birşey olmayacak. Kritik bölgede koparınca enfeksiyon kapma riskide yüksek.
koray_a' Alıntı:Birde bu kitle düşmüş yazdıktan sonra kontrol ettim. nidazol,mikostatin ve enrofloxin vermiştim birde sularında diafurly var devam edeyimmi ?
EVET DEVAMkoray_a' Alıntı:Birde bu kitle düşmüş yazdıktan sonra kontrol ettim. nidazol,mikostatin ve enrofloxin vermiştim birde sularında diafurly var devam edeyimmi ?
GEÇMİŞ OLSUNkoray_a' Alıntı:Kuş normale dönmüştür Türker abinin yazdığı ilaçlar aynen uygulanmıştır tabiki hayvan oldukça hırpalandı fakat nihayetinde normale döndü şu anda tüyde olmasından dolayı genel keyifsizliği var onun dışında gayet normal yardım eden herkeze teşekkür ederim . Orniyi zorniyi bikaç ay evvel bende kullandım pahalı ilaçlar bence gerek yok. Sonuçta etken maddeleri aynı , hayvan yada insan için olması birşey farketmez dozu ayarlamayı becerebildikten sonra gerisi mühim değil.