dış parazit hakkında bir soru...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
değerli üyeler, merhaba. kuşlarımı site forumundaki bilgiler ışığında "blotin" adlı ilaçla ilaçladım. uygulamayı bizzat ellerimle tatbik ettim. herhalde verimli oldu ki, kuşlar bir müddet sonra kaşınmaktan yerlerinde duramayıp havalandılar:) sorum şu: ben bu "blotin"i ilk kez kullanıyorum. tam çözüm alabilmem için ne sıklıkla kuşlarıma ve kümesime uygulamam lazım? bunu kullanan arkadaşlardan veya kendi yöntemlerini deneyen arkadaşlardan yardım talep ediyorum. yarın da kuşlarımı yıkasam bir sorun olur mu?
şimdiden teşekkür ederim,
dostlukla...

ben o ilacı kullanmadım ama bildigim kadarı ile suya katılıp kuşları elinizle banyo ettirim ögle tatbik ediliyor yanılmıyorsam kuşların derisini çok tahrip ediyor.Bir arkadaş anlatmıştı kuşlar yumurtasını bırakmış o kadar kuşları zorluyormuş ama aynı ilaçtan bahsetmiyor da olabiliriz.

merhabalar, ben blotic i kullandım ve cok faydasını gördüm fiyatı da cok uygun. 4 lt suya 20 mlg ilave ettim, kusları tek tek kafasını suya sokmamak sartıyla batıtdım cıkardım, kuslar gercekten cok kasınmaya basladılar,iki gün sonra ilacsız suyla banyo yaptırdım kendilerine geldiler,size tavsiyem, bu kullandığınız suyu atmayın,camsil fısfıslarını kullanarak bütün kümesi,yuvaları ,yerleri sıkın,ancak bunu yaparken kümesteki bütün kusları dısarıya cıkarın,yavruları bile.ben bu şekilde yaptım ertesi gün baktığımda her yerde kara böcek ölüsü, onları dahi öldürmüş cok etkili.bit, kene, at sineği,kara böcek hamam böcekleri hepsini yok ediyor.

evet arkadaşlar bilotic çok etkili bir ilaçdır dozaja dikkat üzerinde sığırlara kullanıldığında yanılmıyorsam 1 ay gibi bir zamanda kesilemeyeceği yazıyo bilginize saygılar

blotic ılacını bende kumesımde kullandım cok faydasını gordum kumesımde hıc bocek kalmadı kaldıkı zaten ben balkonda beslıyorum ama ben tedbır olsun dıye yıne yaptım kusların kafası gırmıycek bı sekılde suya sokun fakat bunu kuşlarınızı ucurduktan sonra yapın cunku o ılac kusları kasındırdıgı ıcın kaçma ıhtımalı yuksek bı abının basına gelmıs boyle bı olay kus ındırmıs bu ılacı kullandıkları ıcın kuş kaçmıs herneyse kuşlar ayaklarını yere vurucaklar buda kuşların ayaklarındakı bakterılerın son çırpınısları sabah duzelıyorlar benden bu kadar herkese saglıklı kumesler

Merhaba arkadaşlar blotıc gerçekten sert bir ilaç ama kuşların gözlerine direk gelmedikten sonra sakınca yok.Hayvanların ilacı aldıktan sonra yerinde durmamasının nedeni ise ilacı alan dış parazıt daha kuru yerlere daha içerilere belki deri altına inmeye çalışıyor hayvan bu yuzden her tarafını oynatıyor.Kasanın üstünde trompet çalıyor. (: Bir arkadaşımızın yazdığı gibi her tarafa cam sil fısfısı ile püskürtülebilir.Çok fazla yıkanırsa kuşlar yanmadan dolayı ogün yumurtaya yatmayabilir.Ertesi gün baktınızda her taraf böcek ölüsü yıgılıp kalıyor.Kökten çözüm :heyo:

Geri