Dış Parazitlerde Kullanacagınız Yöntemler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recep_16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

recep_16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Recepalpaslan
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Arkadaşlar ben Neguen toz ve blotic kullandım fakat bence en etkili yöntem Ardap sprey kuşlar kümesdeyken sıkabiliyorsunuz birde kümesde tüy bırakmayın temizleyin temizlik yapınca hastalık çok oluyor diyen arkadaşlarıma tavsiyem önce bi cam sil şişesine kireçli su koyun ve yumurtalık lara köşe bucaga sıkın sonrada şalama ile yakın güzel bir takdik temizlik çok önemli arkadaslar temizlik yapınca kuslar hastalanıyor diyen arkadaslarım biraz alına bilir fakat Temizlik imandan gelir diyorum herkeze kolay gelsin

temizlik kuslar ve yavrular dışardeyken yapılmalıdır..kalkan tozlar vs. özellikle yavrulara cok zarar verebilir...
iyi günler...

doğukan kardeşime aynen katılıyorum önce temizlik arkadaşlar geziyoruz arkadaşların çoğunda bakıyorum hijyen yok çok yazık sadece kuş bakmak için güzelim hayvanları pisliğin içine kapatıyolar günah ya bağri bakmayın daha sevap

Benim yoıllardır kullandığım doğal ve çok etkili bir yöntem sarımsaktır. Bir diş sarımsağı ortadan ikiye bölüp iç kısmını kuşların ensesine sürdünüz mü aylarca kuşlara ne bit ne at sineği yaklaşamaz.
Veya kuşların yemine piyasada satılan sarımsak yağlarından karıştırarak verdiğinizde hem doğal antibiyotik görevi görür hemde yine parazitleri uzaklaştırır.
Kimyasallar yerine gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

BANYO SULARINA(K2MnO4) PERMASOL ÇÖZELTİSİ DAMLATIYORUM..

ZEFİRAN ÇÖZELTİSİ DE KULLANILABİLİR.

BİT, PİRE İÇİN '' ARDAP'' ORİJİNALİ İYİDİR.

Geri