dişi arap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar merhaba;
bana konyadan bir çift arap geldi ve ben kuşları odaya koydum dişi olanı elıme aldım ve odaya bıraktıgımda kuş tavana yapıştı,ve 2-3 takla bana güzel gibi geldi ama pek anlamadıgım için bilmiyorum tabi.
sizce güzelmidir?
ve beslediğimiz yerde zemin acaba ben bu kuşu zemıne indirebilirmiyim merak edıyorum,o yuzden de ucurmaya korkuyorum acıkcası,yardımcı olursanız seviinirim,
saygı ve sevgilerimle cnytclr...

Kuşlarını güle güle besle kardeş...Sana bu konuda şu şekilde yardımcı olmak isterim kuşun odada felan ne yaptığı bence önemli değil önemli olan uçtuğu zamanki ne yaptığıdır.Kuşların yatırılmıştır diye düşünüyorum ve önce yavru al kuşlardan sonra dışarı alıştır ama kanatlarını 2 taraftan bantla ki kaçma ihtimali olmasın sonra ikinci defa dışarı çıkardığında korkma daha gitmezler.Uçurmaya gelince tek tek uçurmaya başla yavaş yavaş kaldır indir bu şekilde açılmaya başlar ve yerine alışır daha sonra sürekli uçurmaya başlarsın ve nasıl oynadıklarını görürsün.(Uçuracağın kuş konusunda benim fikrim erkek olanı uçur derim dişi kuş daha önemlidir ve erkek dişiden önce yerine alışır dişi kuşlar biraz daha uyanık olur diye düşünüyorum ama yine sen blirsin...)"DADAŞ"

teşekkür ederim saol dadaş kardeşim

Geri