Dişi bango

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kem0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kem0

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan kahraman
Meslek
aydınlatma
İlgi Alanı
Balıklar
öncelikle selamlar ben istanbulda yaşıyorum ve Bulgaristan göçmeniyim elimde erkek mavi kuyruk güzel bi bangom var dişi arıyorum düz beyaz veya sadece kuyruk elinde olupta yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim (:

Forumda aynı zaman da moderatör olan hener abimiz var onunla irtibata geçmeni öneririm, kendisinde oldukça fazla orjinal bangolardan var.

Canım kardeşim sitemizde bir sürü bango güvercini besleyen Modoretör kardeşlerimiz Hener ve Gökay nikiyle yazan kardeşlerimiz var sen nasıl bir banbo istediğini etraflıca yaz 10 TL den milyarlı rakamlara kadar bango var kuyruk mu besliyorsun? kanatkuyruk mu besliyorsun? yoksa beyaz kuyruk Bulgaristan bangosu mu ? besliyorsun daha olmadı İstanbulda yaşadığına göre Edirnekapı kuş pazarına gidip işini halledebilirsin selamlarımla.

ilginize teşekkür ederim bende bir takım kanat birtanede tek mavi kuyruk erkek var ben en iyisi erkeğin resmini atıyım bi ara ona uyucak dişisi olanlar bi bakar sonucta ben bangocu abilerimize göre acemi kalırım benim iyi dediğim belki onlar için gargadır :)

Geri