dişi da erkek kuş gibi öter mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ben mezattan bir ala ile beyaz aldım kuşlar güzel ama alayı adam dişi diye verdi beyazı erkek diye birde ben aldığım gün biraz fazla kenevir verdim yanlışlıkla şimdi dişi diye aldığım ala sürekli dişi kuşa ötüyor galiba ala erkek ama dışarda ötmüyor yuvalığa girince ötüyor dişi de olabilir beyaz ise erkek arapla ucuyor hep bazen o da yuvalığa girince ötüyor ama kısa süreli beyaz büyük ihtimalle dişi yani tipide dişiye benziyor neyse benim anlatmak istediğim dişi kuşta erkek kuş gibi öter mi???? :?

dişi kuş dışarıda ötmez aynı yuvalığa koyarsan öter ama erkek gibi ötmez daha kısa öter ve kuyruk sürtmez .

Evet, öter. Yuvaya yabanci girdi ise, disaridan gelirken, kuyrugunu bir erkek güvercin gibi yere sürtüp de iceride dalabilir.

bazen erkek gibi kuyruk sürtüp kur yapan dişi kuşada denk geliyoruz ama geneli dişiler daha kısa ve daha ince öterler

Değerli arkadaşım kubilay bendede var iki tane palaz dişi erkek zannediyordum. fakat dişimiş. erkekle eşleşti. bakalım ne olacak dedim.yumurtladı.yerde kuşlara erkek gibi ötüyor.öterek kuşların arkasından catıya cıkıyor. yumurtlamasaydı.dişilerle eş kapatacaktım.SAYGILAR

Geri