Dişi Gök, Yavru-2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba;

Umarım beğenirsiniz.
Selamlar.

Şenol

[dailymotion]xrc45c_diyi-gok-yavru-2012_animals[/dailymotion]

Maşalllah Şenol abi güzel yavru dahada iyi olucak gibi.

Yerinizede hayran kalmamak elde değil , inşallah atmacasız kazasız belasız uçurursunuz .Selamlar

S A MASALLAH TAKLALARI GÜZEL SESİ SOLUGUDA YERİNDE AKLI BASINA GELDİKCE HAREKETLERİ DAHADA DÜZELİR
BİRAZ CAHİL EKELESTİKCE ÜZERİNE KOYAR DÜŞÜNCESİNDEYİM EMEKLERİNİZE SAGLIK GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYIN YERİNİZDE ÇOK GÜZEL PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER SENOL KARDESİM

SAYGILAR

Maşallah Abi,
Gelişi ve inişi güzel olmuş.Şu haliyle takla adedi,sesi de çok güzel.
Rüzgarı kullanmayı da iyice öğrenirse fişekleri de inşallah daha iyi olur.
Böyle giderse Fatih Abi yakında hava yollarıyla rekabetini resmiyete döker.
Bu arada ilk tam montajlı video çalışmanız dolayısıyla tebrik eder, devam filmlerini beklediğimi belirtirim.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

maşallah çok güzel bir yavru. güle güle besleyin . emeklerinize sağlık

MAŞALLAH HOCAM GÜZEL YAVRU..

maşallaah kazasız belasız besle...

maşallah zevkle seyrettim güle güle uçur

Selamun Aleyküm
Şenol hocam telefonda bana bahsetmiş olduğun yeni başlayan gök yavru bu galiba, cenazemiz dolayısı ile gelip canlı izleyemedim ama teknolojinin faydaları çok.
Video sayesinde kalkışından inişine kadar çekim yapıp herkeze izleme imkanı sağlamışsın.Kuş uçurma yerin de çok güzelmiş kuşa gelince yeni başlamış bir yavru olmasına rahmen o kadar geniş alanda hedefine çok güzel geliyor,sesli ve taklalı,kaldırıyor.Antraman eksikliğinden dolayı bazen yukarıdan alıyor bazen de fişeklerini yamultuyor ama çok istikbal vaad eden bir yavru ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.
Bu kuşu alıp üretene,antraman verip yetiştirene ve bu çekimi yapıp bizlere sunanlara çok teşekkür ederim.Selamlar

maşallah..
Allah nazardan korusun.cok guzel yavru.bugun fatıh abının yanına canlı izlemeye gideyim dedım malesef yagmur cok şiddetli bir şekılde bastırdı.Nasip olmadı ama inşallah başka zaman izlemek nasip olur!
güle güle ucurup keyifli bir şekilde izlemeyi nasip etsin Rabbim.

saygı ve selamlarımla..

Maşallah sesli soluklu hırslı hayvan çok güzel tahminimce 10 güne kalmaz saatinide kuşada dayanmaya başlar yerinizde on numara fakat her kuşun yerideyil yani kısacası er meydanı.

paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Maşşallah Şenol kardeşim güzel başlamış yavru,inşallah sonuda güzel olur.

Görüntüye göre iki adam boyuda yapacak gibi (: (:

Güle güle kazasız,belasız uçurursunuz inşallah.

Selamlar sağlıcakla kalın.

Maşallah,emeklerinize sağlık.İnşallah dahada iyilerini yapar.Saygılar.

Merhaba;

Yorum yapan değerli abilerime, kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Biraz keyif verdiyse ne mutlu bana.
Fatih'e de buradan teşekkür ediyorum; kuşu hazırladı.
Selamlar.

Şenol

maşallah güzel başlamış

bizde inşallah vakit bulurda boyle bi yavru baslatabiliriz

(:

Maşallah çok güzel başlamış ellerinize saglık hocam tebrik ederim saygılar..

s.a maşallah hocam rabbim kazasız belasız ucurumlar nasip etsin

maşallah hocam sesli soluklu güzel başlamış, emeğinize sağlık, selamlar...

selam masallah hocam kus cok guzel sız bu vıdeoyu kus yenı baslarken cekmıssınız galıba ben kusu canlı ızledıgımde ıkı katı oyunu yapıyordu atması fıseyı cok guzel . Emegı gecenlere tşkler : GEBZELI FERHAT

s.a maşallah hocam iyi başlamış inşallah iyi devam eder fati hocam emegine saglık senide unutmayak

Selamun Aleyküm
Şenol hocam böyle hareketli çok istikbal vaad eden bir gök yavru uçurdunuz bizler de keyifle izledik şimdi heyecanla devamını bekliyoruz kuşun son durumu ne inşaallah daha güzel olmuştur.Selamlar

Geri