Dişi Kaçtı Erkek Yavrulara Bakarmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bellathys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Bellathys

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Elagöz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Direk konuya geçiyorum dişi kuşum 2 tane yumurtladı yaklsık 20-21 gün oldu yumurtalar bugun çıktı fakat kusları dısarı cıkarıp ucurdum ındıklerınde dişi yoktu geri gelmemıstı.

Şuan erkek yatıyor yavruya fakat 2 yavruyada bakarmı ? Zorlanırsa ek takviye neler yapabilirim acil yardım edermısınız ?

merhaba umarım kusunuz gerı gelır bugunerde baya ters ruzgar var belkı baska dama felan dusmustur kusunuzun cınsınıde yazmamıssınız ama umarım gelır gelmessede sole dıyım ekrek bakabılır fakat bakmazsa bıle sıtede elle besleme teknıklerı var hemde vıdeolu bı ınceleyınız derım emınım yardımıo dokunucaktır.

İnş gelir. Bu arada cinsi saya, birde yavrulara bakmak ıcın elımı sokup erkegı aldıgımda hıc saldırmadı nedense.
Dişisi direk karsı koyuyordu erkek sanırsam bakamıyacak gibi .

gözlemleyin hocam yavru acıkınca annesı yada babası yanına geldıgınde cıkcıklemeye agzına saldırmaya baslar eger bole yapıyorsa sureklı babanında kusmadıgını gozlemlersenız ozaman iş başa düşmüş demektir ve sitede ki videolaradan yuola cıkara sunu yolla kusun hayvanın agzına saygılarımla.

gözlemleyin hocam yavru acıkınca annesı yada babası yanına geldıgınde cıkcıklemeye agzına saldırmaya baslar eger bole yapıyorsa sureklı babanında kusmadıgını gozlemlersenız ozaman iş başa düşmüş demektir ve sitede ki videolaradan yola çıkarak suni yolla besleyin hayvanı saygılarımla!

Bi kere yavrusu olan yumurtası olan kusun brak ucurmayı yuvandan dısarı cıkması bile yanlış zaten atmaca mevsimindeyiz atmaca birinden birini aldıgı an geriye kalan kus yumurtada en fazla 2 gün yatacaktır eşini bulamayınca terkeder yavrularını kanaatimce adına üzüldüm

Geri