dişi kuştaki kısırlık problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PigeonStar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

PigeonStar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Davut GÜÇLÜ
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
bu sorun nasıl giderilir? güvercinim daha önce yumurtlamıstı.saygı ve sevgiyle kalınız..

Kuşu eşinden ayırın , birkaç ay dinlensin eşsiz kalsın , yuva yumurta eş , görmesin boş dursun ,
iyi besleyin balık yağı verin , '''Cipro'' hap var İnsanlarda idrar yolu vs için kullanılıyor , bu hap dörte bir oranda bir hafta devam edin hapla birlikte marinkap balık yağı kullanın, her gün bir adet , bir kaç gün bekleyin ve sonra yine verin bir hafta kadar , kuşu eş edin bazı kuşlarda faydalı oluyor .. selamlarŞEREF

tesekkür ederım seref bey.kabalık olarak almayın lütfen ancak size bir sorum var: denenmiş bir ilaçmıdır o? siz yada güvendiğiniz birileri denemişmi? sağlıcakla kalın...

Estafirullah , bu bir antibiyotik , idrar yolu mesane , yumurtalıklar daki iltihap bu gibi genital bölgelerin ekfeksiyonlarına kullanılıyor ..
Dişi kuşlarda da çoğunlukla ''önceden yumurta yapmışsa'' hastalıktan , yorgunluktan , benzer sebepleden yumurtalıklar aynı rahatsızlıklardan hasar görüyor ..
Dediğim gibi tamamında olmasada çoğunda etkili , ..
.Bende kullanıyorum , evet netice aldığım kuşlar da var .. Ama hala ilacı kullandığım fakat yumurta etmeyen kuşlarımda var ..
Bende çok sevdiğim birkaç eke yaşlı kuşum yumurtayı bıraktığında , kabuk oluşumu sorunu başladığında , etrafıma sorarak öğrendim çok kıymetli bir dostum, Bir büyüğüm önerdi... , Hatta bana takviye bir vitamin yolladı, bitkisel kaynaklı bir vitamin ancak yurt dışından getirtmiş bendede şuan kalmadı ,ve malesef ismini de şuan hatırlamıyorum bu vitaminin .. ..
Bu vitaminin bitimine mütakip ben balık yağı '' marinkap '' la kuşları takviye ettim .. İyide yem veriyorum çeşitli yem ..
Yani bizzat denedim .. Denemenizi öneririm .. selamlarŞEREF

tesekkur ederım.bende deneyecegım.saygılar..

Fayda görürseniz, buradan bizlerlede paylaşırsanız sevinirimm.. selamlarŞEREF

ınsaallah..

Geri