dısı kusumun ayakları tutmuyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyp35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

eyp35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eyup tanhas
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
slmlar hemen konuya gırmek ıstıyorum dısı taklacı kusum 2. yumurtasını yatıgı gunun aksam uzerı dısarı cıakrdım bıraz gezdı kumese gırmek ıstedı bırakmadın urkuttum hafıf havalandı yere ındıgınd tek ayak ustunde duruyodu sasırdım elıme aldım sonra tekrar bıraktım busefer 2 ayagınıda kullanamıyo lutfen acıl yardım beklıyorum tesekkurler sımdıden 2 gundur bı care bulamadım :(:(

oncelıkle cok tesekkur edıyorum. bahcede beslıyorum bahce topragı ıı olurmu pekı bu durumda yumurtaya suanda erkek bakıyo pekı dısı bakarmı yoksa umıdı keseyımmı yumurtalardan :S hemen eczaneden alıp bahceye gıdıyorum ılacı verıcem bıde etkısını kac gunde gosterır.

kas gevşetici varmış adını hatrıyamadım dozaşı yüysek bi ilaç büyükleimriz daha iyi bilirler mutlakaray dımcı olan birisi çıkar

S.A

2 inci yumurtayi yumurtladikdan 4-5 gün sonra yürümeye baslar kalsiyum eksikliginden dolayi bu zaman zarfindada erkek güzel bi sekilde yatar yumurtaya diside ayaklari düzeldikden 1 yada 2 gün sonra yatmaya baslar...Gerci yerde besliyorum demissin normalda olmamasi lazim ama sende genede kalsium icerikli tabletler yada Grit tasi vermelisinki dsiger disilerdede ayni sorunla karsilasmayasin...

Saygilarimla

ılıgınızde dolayı cok tesekkur edıyorum kusu yenı aldım ve aldıgımda zaten yere koyar koymaz toprak yemeye basladı gercekten cok sagolun sanırım duzelmede baslamıs gıttıgımde gordum ayagının bırını oynatmaya baslıyo yavastan bıde dekort verdım yıne yarım tablet ıns en kısa zamanda toplıcak gıbı hayırlısıyla saygılarımla ...

selam ilk once gecmis olsun ama korkulacak bir durum yoktur
bazi kuslarda irsidir sen normal yemlemelerine devam et vitaninlerini ver yeterlidir kus kendini toparlar saygilar almanyadan

kesınlıkle korkulacak bı durum yok kus yumurta felcı olmus bırkacgun ıcınde eskı halına donecektır bol mıneral vermenız eskı halıne donmesını hızlandıracaktır.

Geri