Dişi Mavi (Eke kuş) Video-2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar;

Daha önceden videolarını göndermiş olduğum dişi mavi bir kaç gün rahatsızlandı, kırgınlaştı. Ama tekrar kendine geldi ve oyununa başladı. Bir kaç yeni videosunu sizlerle paylaşayım istedim. Anne ve babasının resimlerini de ekledim.
Selamlar.

Şenol
[dailymotion]xb3a0w[/dailymotion]
[dailymotion]xb39y9[/dailymotion]
[dailymotion]xb39we[/dailymotion]
[dailymotion]xb39uu[/dailymotion]

Site üzerinden izleyemeyenler için

1---2---3---4

Ekli dosyalar

• IMG_0560.webp
    IMG_0560.webp
    350.5 KB · Görüntüleme: 2,323
  • IMG_0561.webp
    IMG_0561.webp
    348.1 KB · Görüntüleme: 2,292
En iyi olduğu videolarından birini unutmuşum: İyi seyirler.
[dailymotion]xb3a59[/dailymotion]

S.a abi canavar havaların güzelleşmesiyle geri dönmüş :hhh:
Allah keyifle uçurup seyretmeyi nasib etsin.
Bu arada geçmiş olsun dileklerimi de sunarım hanımefendiye sizin aracılığınızla :p

güzel kuşlar.allah bol yavrulu günler nasib etsin.

Alllah nazardan saklasın bana göre iyikuş , ''eğer inişide oyunlu ise ''kaybetmeyin , bu zamanda zor oyun kuşunun kıvamlısını bulmak uçurmak sahip çıkmak .. selamlarŞEREF

Khalid' Alıntı:
Bu arada geçmiş olsun dileklerimi de sunarım hanımefendiye sizin aracılığınızla :p

Sevgili K.Halit;

Kuşu izlemek sana nasip olmadı. Heyecanlanıyorsun tabi. (: . Hanımefendiye selamınızı kendiniz getirin bence.
Selamlar. Yorumun için sağol kardeş.

Şenol

şeref' Alıntı:
Alllah nazardan saklasın bana göre iyikuş , ''eğer inişide oyunlu ise ''kaybetmeyin , bu zamanda zor oyun kuşunun kıvamlısını bulmak uçurmak sahip çıkmak .. selamlarŞEREF

Merhaba Şeref bey;

Daha önceden videosunu göndermiştim. Orada inişi vardı. İnişin taklalı olması en çok önem verdiğim özelliklerden biri. Allah'a şükür inişleri çok iyi.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Khalid' Alıntı:

Sevgili K.Halit;

Kuşu izlemek sana nasip olmadı. Heyecanlanıyorsun tabi. (: . Hanımefendiye selamınızı kendiniz getirin bence.
Selamlar. Yorumun için sağol kardeş.

Şenol

İnşallah abi en kısa zamanda ziyaret edip bir de canlı izleriz.
Heyecan noktasında haklısın ama sayende haftalık gelişmeleri takip edebiliyoruz.
Onun için de ayrıca teşekkür ederiz. (:

Arkadaşlar kuşu evet haklısınız Allah nazardan saklasın güzel hayvan ..
Ancak benim değil, yanlış bişeyleryazdım sanırım, kuşun benim olduğunu düşünmenizi sağlayacak, bir okuyayım yazdıklarını tekrar dan . . Kuşa sadece yorum yazmıştım, bana ait değil konuyu koyan arkadaşın olsa gerek .. selamlarŞEREF

S.A Doktor bey..

Rabbim nazardan kazadan beladan ,atmaca ve sahinin serrinden korusun insaallah.Güle güle besleyin...

Saygilarimla..

Maşallah hepsine. İşte budur denilebilecek kuşlar... Kazasız belasız uçurmak nasip olsun inşallah...

KUŞ 10 NUMARA KUŞ DEDİĞİNİZ GBİ İNEŞ VE DURUŞ VARSA KUŞU KAYBETMEİN UÇURTMAYIN DA ONA İYİ BİR ERKEK BULUP EŞ YAPIN 1-2 -3 ÇİFT YAVRU ALIN YAVRULARINI BAŞLATIN 2 ÇİFT Tİ DAMAR KALSIN SİZ DİĞERLERİNİDE UÇURTUN ZEVKİNE BAKIN BU YAVRUYU GÖRÜNCE AKLIMA BENİM SABUNİ BAL GÖGÜS ÖN BASIK BOL PAÇA AYNA KUYRUK KIZIM GELDİ AYNI O AMA O BUNDAN DAA İİ OYNUODU ATMACA ALDI HATIRLADIM İÇİM Bİ HAL OLDU BENİM DELİ KIZIMDI O

performans58' Alıntı:
Maşallah hepsine. İşte budur denilebilecek kuşlar... Kazasız belasız uçurmak nasip olsun inşallah...

Merhaba;

Çok teşekkürler.
Selamlar.

Şenol

KuScUm_29' Alıntı:
KUŞ 10 NUMARA KUŞ DEDİĞİNİZ GBİ İNEŞ VE DURUŞ VARSA KUŞU KAYBETMEİN UÇURTMAYIN DA ONA İYİ BİR ERKEK BULUP EŞ YAPIN 1-2 -3 ÇİFT YAVRU ALIN YAVRULARINI BAŞLATIN 2 ÇİFT Tİ DAMAR KALSIN SİZ DİĞERLERİNİDE UÇURTUN ZEVKİNE BAKIN BU YAVRUYU GÖRÜNCE AKLIMA BENİM SABUNİ BAL GÖGÜS ÖN BASIK BOL PAÇA AYNA KUYRUK KIZIM GELDİ AYNI O AMA O BUNDAN DAA İİ OYNUODU ATMACA ALDI HATIRLADIM İÇİM Bİ HAL OLDU BENİM DELİ KIZIMDI O

Merhaba;

Yorumun için teşekkürler. Yaşınız yanlış görmediysem 14 tü. Ama çok erken yaşta iyi kuş sahibi olmuşsunuz.
Uçan kuşun anne ve babası bizde. Gerçi şu anda ayırdım başka kuşlarla eşleştirdim ama tekrar başlarına bir hal gelmezse eşleştirmeyi düşünüyorum. Bu kuş inşallah başına bir iş gelmezse bahara kadar uçacak.
Selamlar.

Şenol

Merhaba ; Maşallah kuşun fişkirması ve kaçması güzel .Tek eksiği birazdaha hedefe yakın ve tam hedefine oynaması .Oda kendine tam gelince oturur gibi geliyor bana.saygılarımla

Yiğidin hakkını yiğide vermek lazım.Bu şekilde kuş uçuranların sayısı çok azdır. Kuşun oyunu gerçekten çok güzel. Dar alanda uçmuş olsa,bu atışların 5 misli daha pikeli gelir hedefe.Sağlıklı uçurmalar dilerim Şenol hocam.
Ankaradan sevgiler

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Doktor bey..

Rabbim nazardan kazadan beladan ,atmaca ve sahinin serrinden korusun insaallah.Güle güle besleyin...

Saygilarimla..

Amin. Çok sağolun. İlginiz için.
Selamlar.

Şenol

dogan18' Alıntı:
Yiğidin hakkını yiğide vermek lazım.Bu şekilde kuş uçuranların sayısı çok azdır. Kuşun oyunu gerçekten çok güzel. Dar alanda uçmuş olsa,bu atışların 5 misli daha pikeli gelir hedefe.Sağlıklı uçurmalar dilerim Şenol hocam.
Ankaradan sevgiler

Merhaba;

Teşekkürler Doğan Bey.

Kuşu aslında yavruluğunda terasta uçurmuştuk ve tüye girince yatırmıştık. Tüy döneminde yumurtladı yavruya baktı, sonra yerde uçurmaya başladık. Belki de şu an uçtuğu yerde 15 kez ancak uçmuştur. Yavaş yavaş yeni yerine adapte olmaya başladı. Hemen hemen 7-10 dakika da bir geliyor çadırın yanına. Artık yerini tanıdığını gezmelerinden, uçtuğu yere hakimiyetinden anlayabiliyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda şu anda bu kuşun uçtuğu yerde söktüğümüz ve ekeliği için bekletmiş olduğumuz bir kaç kuşu daha uçurmaya başlayacağız. Onlar yavruluklarında orada söküldükleri için gelişleri çok çok daha iyi. İnşallah videolarını sizlerle paylaşmak nasip olur.
Açık alanda kuş bence daha zorlanıyor. Es geçmeler önünde bir engel olmadığı için olabiliyor. Ve ya her yer meydan olduğundan kuşlar ayaklarını açsa kolayca inebiliyor. İnmesi gereken yerden uzak bir yere inebiliyor gibi. Mesela ben Sivas'ta kuş izlemeye gitmiştim (ismini vermek uygun olmaz), kuş gitti açık alanda uzaklarda bir yere kondu.Bu tarz riskleri var. Daha iyi performansı olanları belirlemek için de iyi bir fırsat bence açık alan.
Uçurduğumuz mavi bizi bu konularda çoğunlukla memnun ediyor.
Selamlar.

Şenol

Masallah canavar gibi mubarek , ALLAH gonlune gore versin cok guzel bir kus degerini bilmek gerek.Saygilarimla Mehmet.

Merhaba Arkadaşlar;

Kuşu bugün uçurduk. 1 saat 50 dk. uçtu ve şu ana kadar yaptığı en fazla seferi yaptı. 18 sefer yaptı. Fişeğinin sonuna doğru öne doğru gidiyordu, şimdi tamamen düzeltti. Daha önceden es geçmeleri oluyordu şimdi neredeyse her geldiğinde fişek aldı. Kıvamına geldi sayılır. İzlemek isteyen arkadaşları müsait havalarda davet ediyorum.
Selamlar.

Şenol

Abi inşallah ilk fırsatta gelmeyi planlıyordum. Fakat sınav-ödev yoğunluğu ve bayram dolayısıyla, bayramdan sonra ancak size uğrayabileceğim. Bu hafta videodan mahrum kaldık ama hayırlı habelerini alıyoruz, inşallah bayramdan sonra canlı izleriz.Hem o zamana kadar daha da iyi olur inşallah.
Selamlar.
Khalid

Khalid' Alıntı:
Abi inşallah ilk fırsatta gelmeyi planlıyordum. Fakat sınav-ödev yoğunluğu ve bayram dolayısıyla, bayramdan sonra ancak size uğrayabileceğim. Bu hafta videodan mahrum kaldık ama hayırlı habelerini alıyoruz, inşallah bayramdan sonra canlı izleriz.Hem o zamana kadar daha da iyi olur inşallah.
Selamlar.
Khalid

İnşallah sevgili Kadir Halit;

Bu hafta video çekemedim çünkü Gebze'ye hafta sonu gidemedim. Bu yüzden kusura bakmayın.
İnşallah sen de izleyebilirsin. Hakkaten izlenecek kıvama geldi. Beklerim.
Selamlar.

Şenol

bu sabah saat 11 cıvarı senol beyın mısafırı olduk gosterdıgın mısafırperverlıge ve ılgıye cok tesekkur ederım prensesınde masallahı vardı tekrar gorusmek dılegıyle saygılarımla...

s.a. doktor kuş dört dörtlük sağlıcakla besle eline emeğine sağlık .allaha emanet ol m.saim .akyol

saimusta' Alıntı:
s.a. doktor kuş dört dörtlük sağlıcakla besle eline emeğine sağlık .allaha emanet ol m.saim .akyol

as.
Saim bey çok sağolun.
Selamlar.

Şenol

hocam proplem var sanırım burada video yoks

Geri