Dişi Mavi- EKE kuş yarışması için hazırlıyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar;

Yaklaşık 15 gündür antreman verdiğimiz mavi dişi. Bu gün ilk kez 1 saatin üzerine çıktı. Yavruluğunda 2,5 saat kadar uçuyordu. Yavruya kustuktan sonraki performansı gittikçe iyi oluyor. Bu gün çektiğim birkaç fişeği var. Umarım beğenirsiniz.
Selamlar.

Şenol

http://www.dailymotion.com/video/xax1dd ... ek_animals
http://www.dailymotion.com/video/edit/x ... ek_animals

abi bence bu videodaki haliyle pekte iddalı olunmaz iyi bir derece vermez bana göre bu oyunla

saygılar
emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
abi bence bu videodaki haliyle pekte iddalı olunmaz iyi bir derece vermez bana göre bu oyunla

saygılar
emre kalender

Merhaba Emre kardeş;

Eğer bu yavru kuş olsaydı sana aynen katılırdım. Ama yavruya kusmuş bir kuş ise bahsi geçen o zaman bu oyun önemli. İstanbul Eke Kuş Yarışmasına henüz kuş uçurulamamış. Neden acaba? Yavruyken oynayan o kadar çok kuş bulabilirsin ki. Ama yavruya baktıktan sonra o kuş gidiyor, bambaşka, sıradan bir kuş geliyor yerine.
Bu kuşu bu sabah uçurduk, henüz yeni yeni form tutuyor. Ama bu halde bile 20, bazen 25 metre kadar çıkıyor. Yavruya kusmuş bir kuş için bu çok iyi bence. 12 sefer yaptı 1 saat 10 dakikada. Ve en önemlisi boş inmiyor. Süresini biraz daha artırınca inşallah daha iyi olacak. Mesela yavruken tek bir fişeği bile tabansız değildi. Form tutunca inşallah bunun düzeleceğini düşünüyorum.
Ben her zaman kuş uçuran kişinin bana eke kuş uçurmasını isterim. Sen hatırlıyor musun çevrende eke kuş uçuran birini? Nadirdir eke kuş uçurabilenler. Her neyse.
Selamlar kardeş.
Şenol

çevremde eke kuş uçuran biliyorum uçuruyor
ne diyim şenol abi inşallah iyi bir derece elde edersiniz ben videodaki görüntüye dayanarak öyle bir yorum yaptım gerisini yarışma sonuçları açıklanınca görücez iyi mi kötümü diye

saygılar
emre kalender

Maşallah abi karşıdan gelişi oldukça güzel, fişeğini bitirirken taklayla bitirmesi de önemli.
Yavru üzerindeyken uçan kuşun videosu pek bulunmuyor internette.
Böyle güzel bir kuşu izleme fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim. :heyo:
İnşallah biraz daha antrenmanla daha iyi videolarını izleriz.
Hayırlı uçurmalar dilerim.
Saygılarımla
KHalid

Khalid' Alıntı:
Maşallah abi karşıdan gelişi oldukça güzel, fişeğini bitirirken taklayla bitirmesi de önemli.
Yavru üzerindeyken uçan kuşun videosu pek bulunmuyor internette.
Böyle güzel bir kuşu izleme fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim. :heyo:
İnşallah biraz daha antrenmanla daha iyi videolarını izleriz.
Hayırlı uçurmalar dilerim.
Saygılarımla
KHalid

Sağol Kadir Halit;

İnşallah seni canlı olarak izlemeye bekliyorum.
Selamlar.

Şenol

Güzel hayvan,tabanı ve 5-6 takla ile düz çıkışı çok güzel. Antremanlarını sıklaştırdığınızda,nefeslendiğinde,çok daha iyisini yapacağından hiç kuşkum yok.. Güle güle besleyin..
Ankaradan selamlar

yunus81' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:

saygılar
emre kalender

Merhaba Emre kardeş;

Eğer bu yavru kuş olsaydı sana aynen katılırdım. Ama yavruya kusmuş bir kuş ise bahsi geçen o zaman bu oyun önemli. İstanbul Eke Kuş Yarışmasına henüz kuş uçurulamamış. Neden acaba? Yavruyken oynayan o kadar çok kuş bulabilirsin ki. Ama yavruya baktıktan sonra o kuş gidiyor, bambaşka, sıradan bir kuş geliyor yerine.
Bu kuşu bu sabah uçurduk, henüz yeni yeni form tutuyor. Ama bu halde bile 20, bazen 25 metre kadar çıkıyor. Yavruya kusmuş bir kuş için bu çok iyi bence. 12 sefer yaptı 1 saat 10 dakikada. Ve en önemlisi boş inmiyor. Süresini biraz daha artırınca inşallah daha iyi olacak. Mesela yavruken tek bir fişeği bile tabansız değildi. Form tutunca inşallah bunun düzeleceğini düşünüyorum.
Ben her zaman kuş uçuran kişinin bana eke kuş uçurmasını isterim. Sen hatırlıyor musun çevrende eke kuş uçuran birini? Nadirdir eke kuş uçurabilenler. Her neyse.
Selamlar kardeş.
Şenol

Geri