dişi mavim ve yabani

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben bir tane dişi mavi yakaladım kuş alışmıştı iki kez saldım geldi 3. kez saldım ilk gün gelmedi ertesi gün geldi fakat bir tane yabani ile eş olmuş işin kötüsü çifleştiler gördüm neyse kuşu yakaladım şimdi başka bir kuşlar eş yapmayı düşünüyorum eş olur mu olursa yabaniden olan yavrular mı çıkar yoksa nasıl olur anlamadım ya işin içinden çıkamadım ben ilk yumurtladığı yumurtayı kırıp yenisini yumurtlamasını beklemeyi düşünücem eğer eş olursa

hayır kardeşim kırma yumurtayı! her zaman dişi kuşan en son basanın dölü tutar o yüzden ayır o yabaniyle oyunlu kuşa vur oyunlu kuş çıkacaktır emin ol buna HAZARBEYOĞLU

kubilay kerdeşim korkma 1-2 günde hemen yumurtaya etkisi olmaz yabaninin ama sen hemen o kuşu iyi bi erkekle eşlendir. İnşallah düzgün bi yavru çıkarır. Ama dişiye bu günlerde dikkat et her an kaçabilir. eğer kaçarsa yabanileşir gider bidaha yakalayamazsız...

arkadaşlar bu sabah kuşu arap bir erkekle kapattım bakalım ne zaman eş olacak

yaaa arkadaşlar ben kuşu 5 gün önce yakladım ve ertesi günü bir arap erkekle kapattım 4 gün kapalı kaldılar yuvalıkta ötüyolardı felan ama dedim bugün salım bi saldım kümesin önünde yem yerken ben gittim neyse sonra göremedim akşam üzeri geldi ama yanında yabani eşi vardı ben ne yapacağımı anlamadım 5 gün kapattım sonra yine buldu o kuşu eşini yakalamaya çalıştım olmadı malum ürkek oluyolar bide kuşun çatısı çok açık artık yapıçak bişey yok galiba

Kardeşim gerekirse kanadını çek yine salma o kuşu. Bak sonra o da yabanileşir gider. Olmazsa başka erkek kuş bul bide öyle dene ama bırakma bantla, çek bişey yap...Herşey istediğin gibi olur inşallah.....

SİNAN ÖZTEKİN

selam kardeşim kuş kızgınlıktan yabani kuşla eşleşmiştir sen onu bir erkekle eşle tam eş olduklarına emin olunca serbes bırakabilirsin hiç bir yere gitmez.kızan zamanı geçince hiç bir sorun yaşamazsın.yumurta konusuna gelincede ilk çıkan yumurtaları kırmana bile gerek yok yumurtaları ser şekilde salla o yumurtalar üzerine yatsa bile boş şekilde kalır. içinde canlı oluşmaz.saygılarla.

arkadaşlar bu uzun aradan sonra kuş arap erkekle eş oldu ve bugün 5 sularında bir yumurta çıkardı fakat kuşun yumurtayla bir ilgisi yok gibi yumurtanın üzerinde duruyor oturmuyor arap erkek yuvanın içinde dolasıyor felan otururmu acaba yumurtaya

merak etme 2. yumurtayı koyduğu zaman oturmaya başlar

selam kardeş 2. yumurtayı bekle ikinci yumurtayla beraber yatar.iki yavruda aynı zamanda çıkar .

bu sabah hala yumurta yok ve hala oturmuyor

Merak etme dişi kuş toprak falan yesin yani mineral eksikliği kalmasın yumurtlar. BEnim bi kelebeğim bi keresinde 1 tane yumurtladı 2. yumurtayı 4 gün sonra yumurtladı ve maaşallah yavrular çıktı, büyüdü...

yumurtayı riske atmak istemedim çünkü yumurta soğğumaya başlamıştı bende aldım yumurtayı ahıra yuva yapan yabanilarin altına sürdüm diğer yumurta hala yok

birde kuşun çatısı kapanmış

Geri