Dişi mi? Erkek mi ? Ayırım yapamadım..Help Me

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheMetaor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 827

TheMetaor

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sadık Sarılar
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
1 hafta önce kümesine cok acık bi portakal getirdim.Bir bucuk aydır yumurtlamayan kusumu kümesten cıkardım ve onun yerine bu portakalı buldum.Portakalıda dişi diye biliyoruz.Buqün baktım 1 haftada eşleşmemişler erkek ha bire kümesteki herkesi dövüyor.Yer kavgası diyim.ve bugün baktım portakalında yeri vardı kendi yerine 1 kus gelince bi baktım aa erkek gibi kurlama sesini duydum diger erkeklere nazaran %50 bi ses aynı kurluyordu kanadının birinide kırpıp duruyordu boynu ince 2 gün öncede erkegi öpmeye çalısıyodu erkek sopaladı belkide eşini arıyor anlayamadım bu portakal Dişimi erkek mi deneyim li olanlar bilir.Gerekirse fotosunuda koyarım.Cevaplarınız için teşekkürLer. :hmm:

kardeş erkeği öpmeye çalısıyordu diyosun o zman büyük ihtimalle dişidir.Bi de dişilerde gerekiği durumlarda erkekler gibi ses çıkarabiliyorlar sen o kusun kur sesi çıkarma nedeni yuvasına gelen tehlikeyi sezmesidir yani anlıycan yuvasını kimseye kaptırmak istemiyor.Bi de bu arada 'Help me' etine yardım edebilir misiniz yazsan daha iyi olurdu.

Cevabı ben arastırdım sagol yinede ;) Dişi kuş bazen erkek gibi ses cıkarabiliyomus.

TheMetaor' Alıntı:
Cevabı ben arastırdım sagol yinede ;) Dişi kuş bazen erkek gibi ses cıkarabiliyomus.

selamlar evet bazen yapar ve hatta bu yumurta için ısıttıgı yer oldufgunda fena şekilde alan koruması yapar ve gelen erkeklere o alan içinde sanki erkek kuşmuş gibi saldırır.

s.a kuş kızgınlıktanda yapabilir normaldir bu durum dişi kuş kanadını çırpar hafif bi şekilde kabarır bunu kızgınlıktanda yapar anlattıkların gibi ise kuşun %99.9 dişidir,

saygılar;

UFUK NEŞE..

Geri