dişi miski yem yemiyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçuahmet12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 727
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet güney
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar dün tek bi tane miski aldım . ilk kuşum.daha önce beslemiştim ama bişey soracağım miskim tek ve dişi iki gündür bende kuş yem yemiyo hiç hasta durmuyo acaba yeni olduğu için mi?bide kuşum tek pahalı bunun eşini alamam naapmalıyım 60 tl.bunun yanına mavi falan koysam olurmu ?:(

ÖnceLikLe kuş aLdığın zaman tek aLmamanı tavsiye ederim ... Sorununa geLince Kuşun hasta oLabiLir (Güvercin Tifosu...) Onun için beLirtiLeri oku o beLirtiLer varsa ona göre güçLendirici vitaminLeri tavsiye ederim...

DerinDarbe21' Alıntı:
ÖnceLikLe kuş aLdığın zaman tek aLmamanı tavsiye ederim ... Sorununa geLince Kuşun hasta oLabiLir (Güvercin Tifosu...) Onun için beLirtiLeri oku o beLirtiLer varsa ona göre güçLendirici vitaminLeri tavsiye ederim...

Türkçe yazalım lütfen güzel kardeşim.

Ben arapça mı yazıyorum sayın kurucum.

Aferin mesajlarını bir daha gözden geçireceğine ukalaca cevap veriyorsun.
Msn de değilsin, chat alanında değilsin.
L değil l olacak, bunu çok yapıyosun daha önceki mesajlarını kontrol et bir daha.

Kusura bakmayın L harfini büyük yazdığım için... bu bir forum sitesi önemLi oLan arkadaşLarımızLa anLaşabiLmemiz ve önemLi oLan yardımcı oLabiLmemizdir bence ben bu saçmaLığı kınıyorum ve bu forumdan çıkıyorum iyi günLer .

Geri