Dişi miskim kaçtı,yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madagaskar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

madagaskar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
önder üstünol
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba,kuşçuluğa yeni başladım kümesimde 3 takım kuş var ve bunlar 9 gündür kümesteydi kanatları bantlı dışarıyada salıyordum dün sabah alıştıklarını düşünerek bantları çözdüm,normal bahçede geziniyorlardı birden birşeyden korkup uçtular 5 tanesi tekrar yere kondu fakat dişi miskim çatıya uçtu sonra ordan havalanıp birkaç turdan sonra gözden kayboldu öğlen tekrar çatıya geldi ama yere kümese inmiyor sonra tekrar uçtu gitti sonra tekrar geldi derken akşam oldu yine gitti bu sabah tekrar geldi çatıya ama yerde kuşları gördüğü halde inmiyor yere, bir gidip bir geliyor lütfen yardım ne yapmam gerek?2 gündür aç olduğu halde gelmiyor çevrede kuşçular var yakalarlar diye endişeleniyorum..

valla kardeş hayırlısı benimde 3 tane kuşum var 2 sinin 1 haftadır bantlıysı birtane erkek miski getirdim 3 4 gün önce onunda bu sabah bantını çözdüm yani hepsinin 1 tane çakmaklım vardı onu attım miskiyide çatının üstüne koydum çakmaklı geldi oda gözden kayboldu akşam üstü hiç göremedim valla benimde aynı en azından gelmesin kuş görünsün kimse almamıştır inş. bende bekliyorum kardeşim :hayir: :hayir: :hungur:

esi varsa esıyle ındıre bılırsın nasıl ınmıyo hayret cokmu oyunlu

kardeş kuşların taklacıysa çatıya geldiğinde sürrekli kuşları ucurki onları görsün

kuşun inecegi alan darsa ve takla atıyorsa zor inebilir beklemek gerek bu tür kuşlar geniş ortam ararlar çarpmamak için , arkadasım kusu4 gün catıda kaldı ac susuz sonra zor bela attı kendini aşşağıya

Geri