Dişi posta aranıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar bu günlerde bende bi posta merakı uyandı :evet: :hhh: Bir tane erkek postam var ona bi dişi posta arıyorum. Ama konuyu bu siteden açtım hiç kuşçularda posta güvercini aramadım çünkü ben postaya ilk defa başlıyorum malum postalarda çok sadık oluyorlar yerlerine. Buradaki postaca abilerim acaba benimle ilgilenebilirler mi? YAni uygun bir fiyata fazla alışkın olmayan bi dişi posta lazım?
Buradaki abilerimin bana yardımcı olacağına inanıyorum. Ve buraya cevap yazan-yazmayan herkese çok teşekkür ediyorum....

SİNAN ÖZTEKİN

aradıgın posta ne renk ve o postayı bakıcımı yapacaksın yoksa üretmek için mi bakıcaksın merak ettım bende hep renklı posta var çünkü

uygun fıyatlı bakıcı varsa arkadaslar elınızde alırım 2 çift posta ama gercekden bakıcı olacak ..

[email protected] adresınden ulasabıılırsınız

barakuda' Alıntı:
aradıgın posta ne renk ve o postayı bakıcımı yapacaksın yoksa üretmek için mi bakıcaksın merak ettım bende hep renklı posta var çünkü

Abicim benim postam beyaz ben uçurmak istiyorum. Yani diğer kuşlarımın içinde veya onları ayrı olarak uçurmak istiyorum. Ama üreterek başlamak galiba daha mantıklı. Yani yavruları uçurmak daha sağlam olur diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz yani sizce nasıl başlamalıyım?...

işte benim postam. Ben buna dişi arıyorum...

Ekli dosyalar

• IMG0213A.webp
    IMG0213A.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 1,363
leeyukeen' Alıntı:
bende cok 10 tlden verırım satılıklardan seç beyen

Abicim ben size güveniyorum şöyle bana kolay alışabilecek bi dişi varsa görüşelim. Özelden msn yolluyorum resim gönderirsiniz bana...

erkek postan güzel benimkilerin çogu böyle ,ama şu anda elımde eşe gelecek gibi yavru azmanları var bılmem işine yararmı bak bakalım

Ekli dosyalar

• DSC01529.webp
    DSC01529.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 1,386
  • DSC01527.webp
    DSC01527.webp
    21.6 KB · Görüntüleme: 1,339
  • DSC01468.JPG
    DSC01468.JPG
    479.1 KB · Görüntüleme: 1,164
Bende bi dişi sarı baska var versem olur mu? Veya fiyatları nedir?

Veya Murat abi benim postamın değeri sizce nedir? Yani bu kuş kaç para eder?

vallahi şu anda düz beyazları en fazla olsun 30 40 ytl civarında senın kuşunun pıyasadaki degeri bence 8 10ytl civarında bulabılırsın ben yavruları tane 10 ytl den burada veriyorum yenede her yörenın farklı fiyatları olabılır benim şahsi düşüncem budur selamlar. :slm:

kardaeş elimde 2 tane dişi ikiside 2008 künyelidir.beyaz posta var şu an boştalar ikiside 2 tane yavru bakma garantilidir.görmek istersen msn [email protected]

kardeş elimde 2 tane 2008 künyeli beyaz postalar var şu an ikiside boşta yalnız kuşlar [email protected]

Geri