dişi tek başına yavruya bakarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Mavi mardinlerimden yavrusu olan erkek bu gün kafese gelmedi. Kanatları yeni gelmişti sadece dün uçurmuştum sizce yarın sabah bulabilirmi evini?
Bulamazsa dişi kuş yavruya tek başına bakarmı?
Eğer bakmazsa yavruları nasıl beslerim?
Yardım ederseniz çok memnun olurum

Aynı sorun bendede var ancak benim 1 yıllık dişim rüzgarın etkisiyle gitti.Uçurmuşlğuğum var gelr diye tahmin ediyorumda.Daha gelen giden yok.Dişi yumurtaya yatar erkek yavrulara bakar diye biliyorum ben gözlemlerimdede bunu gördüm.Dişi bir süre sonra yemi kesiyor.Erkek büyütüyordu.Artık kuşa bağlı yani belli olmaz.Eğer ufak yavrularsa yani seninde beslemen zor.Sitede paylaşımlar videolar var ordan bulabilrsin sana düşen görevi.

biberon var içine bebelak koy bebelak mamaları var bildiğimiz ondan verip besliyoruz biz ,bebelakı eziyoruz en ufak hale geliyor suyla karıştırıyorsun oluyor

çok teşekkür ederim bende biberonla yapmayı düşünüyodum ama yavrular dört günlük onları besleyebilirmiyim?

evet arkadas tek basına yavru büyüttü öyle besliyerek ,alışmış kuşun varsa çatıya at onu görüp gelebilir kaçan kuşun ben öyle yaptım geldi , biraz etrafı tanıdıysa açlık kafasına vurunca yuvayı arıyacaktır o sırada uçarkene filen görürseniz bi kuşları gösterirseniz iner

öyle olmasını umuyorum ama gelmezse 4 günlük yavruyu biberonla besleyebilirmiyim?

biraz zor olur ufak yavru için ama denersin sen gene bi.

inşallah gelir erkek olan

İyi haber geri geldi güvercin :)

Geri