Dişi yumurtlayamıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba.
Dişi sabuninin bugün çok halsiz bitkin olduğunu gördüm elime aldım.yakında yumurta geleceğini biliyodum.Kıçına baktım açık yumurtlucak heralde.Kendi haline bırakayımmı 1 gün daha yoksa zeytin yağı sürüp masaj yapa yapa almayı mı denemeliyim?Hepinize şimdiden teşekkürler.

hakanfiliz' Alıntı:
Merhaba.
Dişi sabuninin bugün çok halsiz bitkin olduğunu gördüm elime aldım.yakında yumurta geleceğini biliyodum.Kıçına baktım açık yumurtlucak heralde.Kendi haline bırakayımmı 1 gün daha yoksa zeytin yağı sürüp masaj yapa yapa almayı mı denemeliyim?Hepinize şimdiden teşekkürler.

HAKAN KARDESİM BÖYLE HER AKLA GELEN SEY İÇİN KONU AÇMANIZ GEREKMEZ BU VE BENZERİ KONU ONLARCASI VAR ARMA YAPIP BULAMADIGINIZ ZAMAN KONU AÇSANIZ DAHA GÜZEL OLUR

YUMURTLAYACAK KUS HALSİZLESEBİLİR KUSU HALİNE BIRAKINIZ KENDİSİ YUMURTLAR ZEYTİNYAG İLE OLACAK OLSA BİLE SİZ YAPAMAZSINIZ YUMURTA İÇERDE KIRILIRSA KUS ZEHİRLENİR ÖLÜR YADA YUMURTALIGINI DISARI ÇIKARIRSINIZ KUS TAMAMEN YUMURTLAYAMAZ OLUR İNCE BİR İŞ İLK KEZ YUMURTLAYACAKSA BİRAZ GEÇİKTİREBİLİR EN MAKULU KUSU HALİNE BIRAKMANIZDIR GEÇMİŞ OLSUN

SAYGILAR

Teşekkürler abi.Evet benzer konular mevcut okudum onlarıda.Onlarca yumurtlayan kuşum oldu fakat bu kadar halsiz ve bitkin düşenini ilk defa gördüm.Bazı konularda yumurtlayamazsa ölüceğinden bahsetmişler.Eğer elimden gelen birşey olcaksa her zaman yapmak isterim.Bu arada konu kirliliğinden dolayıda özür dilerim.Dediğim gibi başıma ilk kez böyle bir olay geldi.
Saygılar.

Geri