DişiLerdeki ZayıfLama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TiryandaLi1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aytekin Yiğit
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
SeLam arkadaşLar:
Dişi kuşlarımda bi zayıflama başladı nedenini bilmiyorum sadece zayıflama dişi kuşlarda var yem yeme ve içmesi normal ama yinede zayıflıyorlar bir bilginiz veya tavsiye ettiğiniz bir ilaç varsa yardımcı olursanız sevinirim.İyi akşamLar.

Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu? Kimse yardımcı olmuyor ya kuşlar her geçen gün daha da zayıflıyorlar bi yardımcı olurmusunuz?

Sanırım kuş yumurtlayacak. Ama yumurtayı çıkartamıyor ama ustalarım ne der bu konuda onlar daha önemli.. Eğer benim dediğim gibiyse mineral ve vitamin takviyesi yap yumurtlayınca düzelir...

.................SİNAN ÖZTEKİN....................

mineral kumlar taşlar var onları birdene ben ce .faydasını gorursun

Slm ;
Ben b vitamin gurubu iğne kullanıyorum, THİABRAL 50 ML.enjeksiyon.Piyasada buna benzer piyasada farklı ilaçlar var, berovit b gibi, insulin iğnesiyle 2 ye kadar cekiyorum, gögus kası veya ayak butundan, vuruyorum ilacı.Bu ilacın faydası, küflü yemlerden gecen toksit etkiyi azaltır, sallanarak yuruyen, sinirsel tikleri olan kuşlarda faydalıdır.Yavruların gelişmesinde, kuşların halsizlik devresinde kullanıyorum faydasını gördüm.Fiyatı piyasada 8 lira falandı en son.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

gökay' Alıntı:
Slm ;
Ben b vitamin gurubu iğne kullanıyorum, THİABRAL 50 ML.enjeksiyon.Piyasada buna benzer piyasada farklı ilaçlar var, berovit b gibi, insulin iğnesiyle 2 ye kadar cekiyorum, gögus kası veya ayak butundan, vuruyorum ilacı.Bu ilacın faydası, küflü yemlerden gecen toksit etkiyi azaltır, sallanarak yuruyen, sinirsel tikleri olan kuşlarda faydalıdır.Yavruların gelişmesinde, kuşların halsizlik devresinde kullanıyorum faydasını gördüm.Fiyatı piyasada 8 lira falandı en son.
Bu ilacı ağızdan versek olmaz mı?

Geri