dişimi erkekmi.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirsalih

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emirsalih
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
arkadaşlar ben yeni başladım kuşçuluğa ama bir türlü ayıramıyorum dişimi erkekmi diye yardımcı olursanız sevinirim...........

Ekli dosyalar

• dönek.webp
    dönek.webp
    198.1 KB · Görüntüleme: 495
kus daha kızma yanılma payı var ama %90 erkek

Resimle kuşun dişi erkek olduğu belli olmaz. Hele karşıdan çekilmiş bir tane resimle hiç belli olmaz. Konuları ilgili bölümlere açınız.

selam

ben de yeni başladım kuş beslemeye ama kuşların boyunları kalın olur ise erkek olurmuş ince olursa dişi olurmuş böyle duydum

Bu kuş DİŞİ
Kafa yapısından belli, Kafa yapısına bakarak tüyünü düzmüş kuşun cinsiyetine anlayabilirsin.

bykadiroz' Alıntı:
Bu kuş DİŞİ
Kafa yapısından belli, Kafa yapısına bakarak tüyünü düzmüş kuşun cinsiyetine anlayabilirsin.

Dostum ben uzun zamandır besliyorum besliyenlerin içindeyim ya elimize alıp baktığımız kuşta bile yanıldığımız ufakta olsa oluyor bunu sanırım 1 defada olsa yaşamışızdır RESİMDEN KUŞUN dişi-erkek OLDUĞU ANLAŞILMAZ!!!

resimden kuşun dişi veya erkek olduğu belli olmaz. bazen gördüğümüz kuşları bile karıştırıyoruz. bu yüzden kimseyi yanlış bilgilendirmeyelim.
sen o kuşu hiç elleme tüylerini falan düzmüş yeni yeni kızmaya başlar o zaten erkekse öter .

Resimden anşalılabileceği kadarıyla dişi.

%95 dişi

Anlaşılmaz diyen arkadaşlar daha pozitif baksın bu konuya.. kardeşimiz sormuş; dişi mi erkek diye, forum kullanıcılarıda fikirlerini belirtiyor.. hani fikrini belirtenlere saygılı olucaktık ?

Bence bu kuş kafa ve göz yapısı itibari ile dişi..

erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk %1000000

yha ayıptır sorması resimden kuşun cinsiyetini nasıl anlıyorsunuz:hele bide elde tutulan kuşun resmi

Hadi kuş bir yerde dursa yandan falan çekilmiş olsa neyse dicem :tamam:

Arkadaşım sanada tavsiyem yuvadayken falan ötüyosa erkektir.Birde kuşun boğazına bakılarak anlaşılıyor.Yani boğazı ice ise dişi, kalın ise erkektir.umarım yardımcı olabilmişimdir...

saygılar...

Konuda anlamsız mesajlar çoğalmaya başladı.
Resimden hele hele bir tane resimli cinsiyet ayrımı yapılmaz.
- Kilitli -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri