Dişimi erkekmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mustafaozel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Özel
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
7 tane kuşum vardı.Hepsini farklı farklı sebeplerle kaçırdım.1 tek bu kaldı elimizde besliyoruz evdeki herkez çok seviyor.İstanbula ilk kar düştüğünde kuş kayboldu ve 1 hafta sonra geldi tek başına ve hiç arkadaşı yok dişi diyoruz,ama siz daha iyi bilirsiniz tam cinsini çözüp aynı renkten bir arkadaş almayı düşünüyorum.Eminönünde çiçek pazarında en arkada kuş satan pazarların 1 inde adam kuşunu salmıştı aynısıydı abi bana sat dedim satmadı arayışlardayım aynısından olan varsa alabilirim istanbul içi.

Ekli dosyalar

• DSC_0086.JPG
    DSC_0086.JPG
    223 KB · Görüntüleme: 1,200
  • DSC_0087.webp
    DSC_0087.webp
    66.7 KB · Görüntüleme: 1,134
  • DSC_0088.webp
    DSC_0088.webp
    67.7 KB · Görüntüleme: 1,064
:haha: DİŞİ OLSUN !

dişi kuş (sadık olurlar, kovarsın yine gelirler, taa ki eş tutup yavruları olana kadar)

kardeş şekeri dişi bu çok güzel takla açar bu kuşlar..

PAÇASIZ... :haha: NİNESİNİ YABANİ ÖPMÜŞ ... :haha:

Yerim olsa sökecemde yer yok direk çatıya konuyor :haha:

dişiye çok benziyor

Benim bi güvercinim var bütün kuşçulara sordum bazıları erkek bazıları dişi dedi dişiye benziyo ama hepsini bolkona koyuyom ötüyo dönüyo ama dişi diyolar nasıl ola :hungur:

Benim bi güvercinim var bütün kuşçulara sordum bazıları erkek bazıları dişi dedi dişiye benziyo ama hepsini bolkona koyuyom ötüyo dönüyo ama dişi diyolar nasıl olacak

es dene once bi erkekle kapat abi dovusuyolarsa erkektir.2 3 gun sonra kapisma biterse disidir.

Denedim hep kavga edio dişiside var ama ikisinede dişi diolar

Geri