Dişiye Eş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uzun.bjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

uzun.bjk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
can burak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Miskimle bangom benden habersiz eş alıp yumurtladılar bende dişi miski kümese küsmesin diye yumurtaları altından çekmedim.Şimdi ona uygun bir erkek sabuni aldım.Sormak istediğim kuşun altından yumurtaları alıp sabuni ile eş vursam yine yumurtlar mı ?Bangoyu satacağım bu arada eski eşi sorun olmayacak yani.

S,a

Oncelikle senden habersiz nasil oluyor. Hangi kus hangi kusla es almis ayni gun anlarsin.Neyse o yumurtalari at. Sabuniyle miskiyi es kapat es aldiktan sonra yumurtlama problemi olmaz. Kardes sana bir tavsiye eger es olayini takip edemiyorsan tek irk besle kirilmasin hayvanlar yazík.

evet arkadaşım kuşları tam takip edemiyorsan tek ırk besle nede osla sen takıp edemesen bile o ırk tan cıkcıan yine her neyse bango satalık demişsin gercekten satılıksa bana özel msj la msn adresini gönder bende bango arıyorum

bana kalırsa kardes kusların eş tutması için tam sezonu örnek vermek istiyorum benim küste bi kırmızım öldü 2 gün sonra boştaki bi erkekle hemen eşleşmiş fark edemedim bile 2 günde düşün.

Geri