Dişiyi mahfetmiş yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 370

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba yeni aldıgım taklacıların 1 çiftini çift etmek için aynı göze kapattım yaklasık 3 saat sonra kusları açtım fakat erkek dişiyi fena hırpalamış boyun tüylerini yolmuş kanama yok ama derisi kızarmış kuş çok fazla kırgın degildi ama yem yemedi su içti o kadar boyun tüyleri ne zamana çıkar?Biri dedi tüy çıkmayabilir böyle birşey olurmu? Birde dişiye birşey olurmu bugün canı yandıgı içinmi yem yemedi acaba? yardım ederseniz sevinirim...

tüy çıkar onu dert etme yemde yer ama dayak yediği için yem yememiş olma ihtimali yüksek ama üstadlarda cevap verecektir muhakkak

Kuş dün yem güzel yiyordu bugün yemedi.Kızarıklılık için birşey yapmama gerek varmı?

Merhaba
Öncelikle kuşa merak etme birşey olmaz eş almadan önce böyle hırpalamalar olabilir fakat önemli birşeyi yoktur su içmeside susamıştır kapattığın yere su koymanı tavsiye ederim tüyleride en geç 15-20 güne çıkar merak etme :)

Daha önce hiç böyle ben hep kuşları dısarıda eş ederim sadece 2 sini açarım erkek dişiyi kandırır bu sefer böyle yapalım dedik dişiyi mahfettik umarım kendini toparlar...

Toparlar merak etme benim kuşlara şahin çarpıyor birşey olmuyor :)

Geri