dişiyi zorla yumurtadan kaldırdım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koksal38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

koksal38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
köksal oguz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim diye baslıyorum cunku bir cogunuz benden buyuk ınsanlarsınız.Ben gecen günlerde zorunlu kaldıgım için dişi kusu zorla yumurtadan kaldırdım.Yumurta yaklasık 12,13 günlüktü.ama tekrar salmaya girdi.yumurtalara yattı.yaklasık 1.5 ,2 saat yumurtalar bos kaldı anlıyacagınız.Sizce yumurta cıkar mı ?cok üzüldüm ben zaten bu olaya bırde yumurtalardan yavru cıkmazsa cok üzülürüm tüm abilerime soruyorum şimdiden teşekürler .

kümes aşırı soğuk değilse 12 13 günlük tutmuş yumurtadır ve bozulmaz tabi kümes o kaldırdığın esnada aşırı soğuk değilse.bırak yatmaya devam etsin 100 de 95 cıkar ama bak bakalım ışıkta yumurtalarda sıklık veya tutmadan karartı varmı tutmuşsa bence kesinlikle kalsın zaten az gün kalmış.

Kıritik bir durum bu; umalım ki çıksın yavrular , oldukça uzun bir süre, hele de kış mevsiminde , ölmüş olmaları ihtimali daha ağır basıyor . Ancak zaten kuş 12 14 gün oturmuş, siz beklemeye devam edin, bir hafta icinde sonuç belli olur . selamlar..ŞEEF

cok saolum abilerim ben bu kadar hızlı cevap alacagımı beklemıyordum.ilginiz için cok teşekkürler.

kardeş aynı olay benim de başıma geldi bende 2.5 saat boş kaldı yumurtalar sonra kuşlar kümese girdiklerinde yattılar ve sonucta yavrular çıktı gayet de sağlıklılar ama tabi önemli olan diğer abilerin dediği gibi kümesin sıcak tutulmuş olması ne deiyelim inşallah çıkar zaten 13 gün yatmış 1 hafta bekle ama bence çıkar

umarım çıkar walla inş. çıkar ama nie yaptın onu anlamadım
KUBİLAY saygılarımla.......

tüm herkese teşekkürler.bügün çıktılar yumurtadan.:D cok mutluyum

Geri