DİŞİYLE DİŞİNİN EŞLEŞMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eqiunoxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

eqiunoxe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan güven
Meslek
operatör
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar kümesimde şu an eşi olmayan dişi olduğundan emin olduğum 2 kuşum var geçen gün folluğa baktığımda 4 tane yumurta vardı nöbetleşe folluğa yattıklarını farkettim yumurtalarıda o zaman gördüm bu olağan bi durummu yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar

merhaba bu az da olsa görünen bişeydir kızgın iki dişi eş tutar yumurtalar bostur ama döllü yumurta koyarsan cok iyi bakarlar

evet bazen kızgın iki dişininde eşleştiği olur,benim arkadaştada olmuştu. Kümeste erkek kuş az mı bilemiyorum belki ondandır. Bunları ayırıp erkeklerle eşleştirin. 4 yumurta olsada hepsinin içi boştur.

Yumurtalar dölsüzdür boş çıkar ama bu size bir fırsat olabilir erkeğiniz yok veya sıradan kuşlarınızsa bakıcı amaçlı kullanabilirsiniz

2 dişi altına başka yumurta sürüp yavru aldığım takdirde yavrulara bakarlarmı bundan emin deilim yumurtalara yazık olmasından korkuyorum ayrıca kızgın oldukları için bikaç defa eşi olan erkeklerle çiftleştiklerine şahit oldum yumurtaların döllü olma ihtimalide var ama içinden ne çıkar oda muamma...

Döllü yumurtaya bakarlar sorunsuz denenmiş bişeydir. Bakıcı olarak kullanmadan kendi yumurtalarından (erkekle çiftleşmesinden ihtimaliyle ) cıkıcak yavrular muamma ise dişileri ayırıp uygun erkeklerle eşleyin kızgınsa dişiler yine kızgın erkeklerle kolayca eş alırlar

Geri