Diyarbakır-Bismil'den Fatih Yakut'un kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan www.amedliyiz.biz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
[No message]

Ekli dosyalar

• 20121104040539.webp
    20121104040539.webp
    277.2 KB · Görüntüleme: 1,464
  • 20121104040519.webp
    20121104040519.webp
    276.3 KB · Görüntüleme: 1,468
  • 20121104040444.webp
    20121104040444.webp
    310.2 KB · Görüntüleme: 1,456
[No message]

Ekli dosyalar

• 20121104035236.webp
    20121104035236.webp
    321.9 KB · Görüntüleme: 1,457
  • 20121104035222.webp
    20121104035222.webp
    344.7 KB · Görüntüleme: 1,503
  • 20121104035200.webp
    20121104035200.webp
    260.6 KB · Görüntüleme: 1,484
maşallah,kazasız belasız uçurman dileği ile...

S A MASALLAH MEHMET KARDESİM HEPSİDE ÇOK SAGLIKLI VEDE SEKİLLİ OYUNLARIDA ÇOK İYİDİR İNSALLAH KARDESİMİZ GÜLE GÜLE BESLEYİP UÇURSUNLAR EMEK VERİP PAYLASTIGINIZ İÇİNDE SANA ÇOK TESEKKÜRLER

SAYGILAR

kuşların maşallahı var, allah uzun ömür versin.

maşallah kuşlar kalite kuşa benziyo allah nazardan saklasın

MaşaAllah.

Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşaallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.

Maşaallah güle güle besleyin.

cevdet özbayer' Alıntı:
MaşaAllah.

Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.

Bende Cevdet abiye katılıyorum O yörenin kuşları Fizik yapı bakımından İç anadolu kuşlarına oranla daha elli ayaklı , ve kalıp olarak daha büyük oluyor .. Oyun özelliği bakımından ise bana göre en öne çıkan ve vazgeçilmez yönleri bol taklalı harmanlı teslim olmaları ..
Sıcak iklime bağlı olarak belkide daha sağlam bünyeli kuşlar türemiş hastalıklara dirençleri yüksek, o sıcağa rağmen havada kalmaları hayrete ve takdire şayan bence ..
Bismil de vakti ile Zabıta Osman ağabeyin kuşlarını izlemiştim güzel kuşlara sahipti .. Ayrıca yine ayak üstü birçok kuşcu Ağabeyimize ve kardeşimize de ziyaretler yapmıştık ,Çok Hatırlı insanlar kuşla meşkul olyor, gözü gönlü zengin insanlar hepside.
Açıkçası oraları özlemiyorum diyemem .. selamlarŞEREF

Maşallah,güle güle besleyin.

cevdet özbayer' Alıntı:
MaşaAllah.

Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşaallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.

s.a.

cevdet amca..haklısınız bizim burada kuşun performansının yanı sıra yapısına da önem veren arkadaşlar çoğunluktadır..bismil de en az 100 kümes vardır..kuşun rengine yapısına önem vermeyenlerin başında ben gelırım ve toplamda birkaç kişiyiz..durum bu iken doğal olarak yeni türeyen kuşlar da hep yapılı olmaya başladı ve bu şekılde gelişti..diyebılırım kı diyarbakır çevresınde yapı olarak bismil kuşlarını geçecek kuş yoktur...saygılar.

şeref' Alıntı:
cevdet özbayer' Alıntı:
MaşaAllah.

Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.

Bende Cevdet abiye katılıyorum O yörenin kuşları Fizik yapı bakımından İç anadolu kuşlarına oranla daha elli ayaklı , ve kalıp olarak daha büyük oluyor .. Oyun özelliği bakımından ise bana göre en öne çıkan ve vazgeçilmez yönleri bol taklalı harmanlı teslim olmaları ..
Sıcak iklime bağlı olarak belkide daha sağlam bünyeli kuşlar türemiş hastalıklara dirençleri yüksek, o sıcağa rağmen havada kalmaları hayrete ve takdire şayan bence ..
Bismil de vakti ile Zabıta Osman ağabeyin kuşlarını izlemiştim güzel kuşlara sahipti .. Ayrıca yine ayak üstü birçok kuşcu Ağabeyimize ve kardeşimize de ziyaretler yapmıştık ,Çok Hatırlı insanlar kuşla meşkul olyor, gözü gönlü zengin insanlar hepside.
Açıkçası oraları özlemiyorum diyemem .. selamlarŞEREF

güzel tespıtlerde bulunmuşsunuz şeref abi.kuşlarımızın belırgın yönlerınden biri de hedefe oturma şekıllerıdır..yani uzaktan dalmalarıdır.yolunuz düşerse hasretı dindirebılırsınız..her zaman burada sizi ağırlayacak bir kardeşiniz vardır..misafirin yeri başımızın üstüdür..

maşşallah güzel kuşlar güle güle beslesinler.Allah sağlıklı,kazasız belasız uçurmak ve üretmek nasip etsin.

Mehmet kardeşiminde emeğine sağlık bu güzelliklerden bizleride haberdar ettiği için.

Selamlar sağlıcakla kalın.

Geri