Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevdet özbayer' Alıntı:MaşaAllah.
Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.
cevdet özbayer' Alıntı:MaşaAllah.
Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşaallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.
şeref' Alıntı:cevdet özbayer' Alıntı:MaşaAllah.
Sizin oranın havasındanmı,suyundanmı ? bilmiyorum, maşallah kuşların hepsi manken gibiler,hayrını görün.
Bende Cevdet abiye katılıyorum O yörenin kuşları Fizik yapı bakımından İç anadolu kuşlarına oranla daha elli ayaklı , ve kalıp olarak daha büyük oluyor .. Oyun özelliği bakımından ise bana göre en öne çıkan ve vazgeçilmez yönleri bol taklalı harmanlı teslim olmaları ..
Sıcak iklime bağlı olarak belkide daha sağlam bünyeli kuşlar türemiş hastalıklara dirençleri yüksek, o sıcağa rağmen havada kalmaları hayrete ve takdire şayan bence ..
Bismil de vakti ile Zabıta Osman ağabeyin kuşlarını izlemiştim güzel kuşlara sahipti .. Ayrıca yine ayak üstü birçok kuşcu Ağabeyimize ve kardeşimize de ziyaretler yapmıştık ,Çok Hatırlı insanlar kuşla meşkul olyor, gözü gönlü zengin insanlar hepside.
Açıkçası oraları özlemiyorum diyemem .. selamlarŞEREF