diyarbakır'dan bazı kuşlar ve orijinal perdeli güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismail213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ismail213

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail ayyıldız
Meslek
gsm
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim5.webp
    Resim5.webp
    33.1 KB · Görüntüleme: 3,075
  • Resim6.webp
    Resim6.webp
    39.3 KB · Görüntüleme: 3,314
  • Resim7.webp
    Resim7.webp
    54.7 KB · Görüntüleme: 3,101
  • Resim8.png
    Resim8.png
    883.4 KB · Görüntüleme: 2,729
Maşaallah güle güle besleyin.

masallah kuşların fızık ve paça yapıları bana musul kuşlarını anımsatdı.oyun stıllerı nasıl acaba bu kuşların

musul kuşu değil yeni yavrularım havada ne yapar bilmiyorum ilerki zamanlarda kısmetse belli olur paylaşırım

perdeli kuş bir ırak kuşudur oda ayrı bir taklacı soyudur ama saf kandır içinde iyi oynayanı varmış ben görmedim halen yavruları uçurmaya başlamadım yakında uçarlar sonuca bakacağım inşallah hayırlısı olur

Maşallah çok güzeller tüyükadar yaşasınlar.

Saygılarımla.

teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin

ismail213' Alıntı:
perdeli kuş bir ırak kuşudur oda ayrı bir taklacı soyudur ama saf kandır içinde iyi oynayanı varmış ben görmedim halen yavruları uçurmaya başlamadım yakında uçarlar sonuca bakacağım inşallah hayırlısı olur
ismail bey yukarda ırak musul kuslarına benzıyor kuslarınız dedım hayır degıl dedınız sımdıde perdelı kus ırak kusu dıyorsunuz sızcede bır tutarsızlık olmadımı cevaplarda

yukarıda resimleri olan birkaç ırk kuşum var kırmızı ankutlar bir soy beyazlar bir soy perdeli olanlar ayrı bir soy

Merhaba İsmail Abi, Kuşların birbirinden güzel, ama benim asıl dikkatimi çeken ankutların, bende bir ankut yetiştiricisiyim, kuşlarının daha yakından çekilmiş fotoğrafları da varsa bizimle paylaşır mısın? Tüylerince hayırlarını gör...

Geri