Doğal Antibiyotik İlaçlara yüksek paralar vermeyin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caoudillismo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak mutlu
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
1-Bir kavanozun içine 10-15 tane sarımsağı küçük parçalar halinde kesip atın
2-İçine bir çay bardağı elma sirkesi
3-1 adet Kereviz ve 10 det maydonuzu tencerede kaynatın önce kerevizler haşlandıktan sonra 10 dk maydonozlar kaynayacak (3 BARDAK SU) Bu karışın bir çay bardağını kavonoza atın arta kalanı kendinizin için..
4-Yine kavonozdaki karışıma bir miktar karabiber ve yarım çay bardağı zaytınyağı ilave edin

Bu karşım 3 gün ağzı kapalı kavozda bekledikten sonra şırınga ile hasta olan kuşlarınızın ağzına 5-6 damla damlatın..
Haftada bir kez suluklarına bir mikar koyun bana dua edeceksiniz kavanozdaki karışım azalınca bir ay boyunca içine su takviyesi yapıp kullanabilirsiniz bir ay sonra dökün baştan yapın...

paylaşımın için teşekkürler..

Saoalsın burak abi bu dediğin bildiğimiz turşu oldu abi..:)

ÇOK YAŞA .. TUZ EKSİK ÖYLE DEĞİL Mİ ? AKLIMA GELMİŞKEN KANTARON DİYE BİR ŞİFALI BİTKİ VAR O DA DOĞAL BİR ANTİBİYOTİK OLDUĞUNU HATIRLIYORUM. ZEYTİNYAĞININ İÇİNE BU BİTKİ BIRAKILDIĞINDA DA YARALAR İÇİN FAYDALI BİR MERHEM OLUYOR.

Elma sirkesi tek başına bile çok yararlı.

[email protected]' Alıntı:
ÇOK YAŞA .. TUZ EKSİK ÖYLE DEĞİL Mİ ? AKLIMA GELMİŞKEN KANTARON DİYE BİR ŞİFALI BİTKİ VAR O DA DOĞAL BİR ANTİBİYOTİK OLDUĞUNU HATIRLIYORUM. ZEYTİNYAĞININ İÇİNE BU BİTKİ BIRAKILDIĞINDA DA YARALAR İÇİN FAYDALI BİR MERHEM OLUYOR.
özellikle şahin yaralarına birebirdir kantron yağı

saolasın ustad cok guzel bır kür aklımın köşesine yazdım saygılar...

Bilginiz için teşekkür ederim En Kısa zamanda deniycem Sağolun

caoudillismo' Alıntı:
3-1 adet Kereviz ve 10 det maydonuzu tencerede kaynatın önce kerevizler haşlandıktan sonra 10 dk maydonozlar kaynayacak (3 BARDAK SU) Bu karışın bir çay bardağını kavonoza atın arta kalanı kendinizin için..
4-Yine kavonozdaki karışıma bir miktar karabiber ve yarım çay bardağı zaytınyağı ilave edin

Bu karşım 3 gün ağzı kapalı kavozda bekledikten sonra şırınga ile hasta olan kuşlarınızın ağzına 5-6 damla damlatın..
Haftada bir kez suluklarına bir mikar koyun bana dua edeceksiniz kavanozdaki karışım azalınca bir ay boyunca içine su takviyesi yapıp kullanabilirsiniz bir ay sonra dökün baştan yapın...

yazın başında keçi boynuzunun üstüne şifalı bitki tanımam xD

KEÇİ BOYNUZU ; BİZE Mİ , KUŞLARA MI? :haha:

keçi boynuzu var anlat bakalım..nasıl vereceğiz kuşlara..

BAHARATÇIDA ÖĞÜTÜLMÜŞÜ VAR. MAMAYA KARIŞTIRIYORUM..SEN NASIL YAPIYORSUN EKREEM..

keçi boynuzu var anlat bakalım..nasıl vereceğiz kuşlara..

BAHARATÇIDA ÖĞÜTÜLMÜŞÜ VAR. MAMAYA KARIŞTIRIYORUM..SEN NASIL YAPIYORSUN EKREEM..

bugday tanesi kadar parca parca yaparak yediriyorum yada kaynatıp suyunu veriyorum :D

Abi her ihtimale karşı yaparken yangın tüpü bulundurucam :D

Yeşil ve sulu dışkı çıkaran bir kuşum ve sürekli hıklayan kuşum için deneyeceğim.
Neticeyi burada paylaşırım, Teşekkürler
Mustafa

caoudillismo' Alıntı:

gripal enfeksiyonlarda ve nezlede fayda sağladığı ,kanatındayim..

Geri