Doğal Vitaminlerle İlgili Birkaç Soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan B.Demir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

B.Demir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Barış DEMİR
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Öncelikle herkeze merhaba. Yeni başladım ve doğal vitaminlerle ilgili bi sorum olucak.

1 Litre suyun içine

-1 Bebe Aspirini
-1 Tatlı Kaşığı Elma Sirkesi
-1 Tatlı Kaşığı Bal
-1 Diş Sarımsak
-Yarım Limon

Karıştırıp versem, hepsini karıştığı için hayvanlarda bir sorun olur mu?
Yoksa hergün temiz suya birinden koyup öyle mi vermeliyim?Karıştırmadan yane.
Ve bu karışımı sizce hergün mü vermeliyim yoksa haftada bir mi? Denemeden önce bir sorayım dedim. Belki deniyeniniz varsa yardımcı olur. Vitamin vericez diye hayvanları öldürmiyeyim.
Şimdiden teşekkürler..

Birde hazır konu açmışken sunu sorayım. Kuş pazarından 1 çift yeni güvercin aldım. Orda biraz inceledigimde bi problem göremedım ama eve getirdigimde dişi kuşta hafif bi titreme oldugunu farkettım. Titreme tüm vucutta var. Ve sürekli degil. Fakat kuşun yem yemesinde su içmesinde yada durusunda bir problem yok. Dışkısıda normal. Sadece nefes alırken hafif bi tıslama seklınde ses cıkartıyor. Insanın burnu cok hafıf tıkalı olur ya o tür bi ses. Şimdiden herkeze teşekkürler..

Yardımcı olabilcek biri yok mu

Aspirini duymadım normal asprin kuşlara zararlı bebe asprini nasıl gelir bilgim yok ama diğerlerini sularına karıştırabilirsin.
Dişi kuşun için bulabilirsen ornitab isminde hapı kullanabilirsin veya tylan toz da olabilir.

hmm aspirini güvercin besliyen bir abi söylemişti. o öyle yapıyormuş ama daha sonradan görüşmediğimizden diğer seyleri soramamıstım. yorumun için teşekkürler abi :)

Geri