DOĞAL YAPIM ELEKTROLİT LE KUŞLAR COŞTU

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa arıkeş
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
FORUMLARIN BİRİNDE OKUDUĞUM DOĞAL ELEKTROLİT İ KUŞLARIN SULARINA KATINCA KUŞLARDA ENERJİ PATLAMASI OLDU,ZATEN ENERJİKTİLER ŞİMDİ ZAPTEDEMİYORUM :heyo: BOŞUNA PARA İLE ELEKTROLİT ALMIŞIM BUNCA ZAMAN.YAPILIŞI GAYET BASİT GERÇİ BİRÇOK YETİŞTİRİCİMİZ BİLİYORDUR AMA TARİF EDEYİM,1,5 LİTRE DAMACANA SUYA 1,5 TATLI KAŞIĞI ŞEKER VE 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ SUDA ÇALKALAYIN İYİCE ERİYİNCE İÇME SUYU OLARAK KUŞLARINIZA VERİN.BUNU İÇEN KARABAŞ KELEBEĞİM RESMEN ATMACAYA DALDI HAYVAN ARKASINA BAKMADAN UZAKLAŞTI :haha: :haha: :haha: :haha: .TÜM YETİŞTİRİCİ DOSTLARIMA SAĞLIKLI ,BOL YAVRULU ,NEŞELİ KÜMESLER TEMENNİ EDERİM HERKESE SELAMLAR SAYGILAR SEVGİLER HAYIRLI SENELER İNŞALLAH... :heyo: :heyo: :heyo:

YANİ DAMACANA SUYU VEYA MARKETLERDE SATILAN SULARDAN DEMEK İSTEDİM MALUM İSTANBUL DA BÖYLE BİR SU OLAYIMIZ VAR BİLİRSİNİZ KARDEŞİM MUSLUK SUYU DEĞİL YANİ.

Elektrolit kuşun kaybettiği enerjiyi tekrar geri kazanması için yapılan bir takviyedir, kışın kullanmak çok gerekli değil yavru dönemi ve özellikle sıcak havalarda kuşların buna daha fazla ihtiyacı oluyor.

bu olayı ilk defa duydum
içme suyunu sürekli tarifteki gibi kuşlara versek zararı dokunurmu acaba

hypnotize_' Alıntı:
bu olayı ilk defa duydum
Ben yıllardır hep sularına şeker tuz elma sirkesi koyarım her zaman bir zararını görmedim.ama ilk kez böyle bir etkisi öğreniyorum ilginç gerçekten bir bilgi daha aldık.

SAYGILARIMLA.................REİS.

hypnotize_' Alıntı:
bu olayı ilk defa duydum
Herşeyin aşırısı zarardır özellikle tuzun, arada diğer şeylerin yanında katkısız su vermek de gerek. Ben burada yazanları uyguluyorum her zaman ve yararını görüyorum.

http://www.guvercin.info/koruyucu_bakim_programlari.php

Geri