Doğan18 Ankara Oyun Kuşları

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Doğan Toker Ankara Oyun Kuşları
Videolar parça parça çekimdir. Yani kamera bi açılıp bi kapatılarak çekildi. Eklerken sıraları yanlış eklemiş olabilirim. Düzeltirseniz sevinirim.

[dailymotion]xfei39[/dailymotion]

Sitemiz Üzerinden İzleyemeyenler İçin;
http://www.dailymotion.com/video/xfei39 ... ry_animals

Re: Doğan Toker Ankara Oyun Kuşları

eke kus hava cok sicakti biz golgelere kacarken sicaktan kus gine gorevini yapiyordu kusa masallah sahibinede tesekkur ediyorum
saygilarimla

EMEĞİNİZE SAĞLIK..

Hüseyin kardeşime videoyu eklediği için teşekkür ederim.
Videoda izlediğimiz KİRLİ ERKEK Çorumda Ömer Ekici ağbeyimize göndermiştik.
Bu günlerde daha önce videolarını izlediğimiz, gök aynalı,bozdumanlı dişi, kirli erkek,dumanlı kırkanat v.s. gibi kuşlarımızın yavruları ve kardeşlerini uçurmaya başladık.İnşallah en kısa zamanda daha güzel videolar ile siz kuş severlerin beğenisine sunacağız.
Ferhat kardeşimede güzel yorumlarından dolayı teşekkür ederim..
sevgiler selamlar
Doğan TOKER

Gerçekten Çok güzel. Maşallah...

Videonun başında ve sonunda yer alan kanatları açık renk görünen kuş, kirli değil,Sabrinin bozkirli dişi eke sinin videosu sanıyorum.

Birdevideonun sonunda, arka fonda Ferhatın kuşun oyunu seyrederken,AFERİN demesi güzel bir enstantane olmuş.
(:

Güzel bir video olmuş elinize sağlık.Kirlinin güzel oyununun yanı sıra kanatlarının tok sesi arka fon olacak nitelikteydi..

Keyifle besleyip uçurun . Maşallah .. selamlar.ŞEREF

S A ELİNE EMEGİNE SAGLIK DOGAN KARDEŞİM GÜLE GÜLE UÇUR HAYRINI GÖR MAŞALLAH
SAYGILAR

Enis Türk ve Şerafettin kardeşlerim ile Muharrem ağbiye güzel düşünceleri için teşekkür ederim.
İnşallah daha iyilerini sizler uçurursunuz.
sevgiler selamlar

Gerçekten kuşlar ço güzeller güle güle besleyin doğan abicim

Uzayan Kol Bizlerden Olsun

Saygılarımla ;Yasin18

s.a Öncelikle bu kuşu tam 3 ay seyrettim hayvan görevini yeterince yapıyor doğan abiyi kutlarım o daha iyilerinide uçurdu ama bu kuşu uçurup hazırlayan nurullah abiyide taktir etmek isterim bence ankaranın en iyi kuşçularındandır her zaman seyredilecek kuşu olur kümesinde ...saygılarımla

dogan18' Alıntı:
Enis Türk ve Şerafettin kardeşlerim ile Muharrem ağbiye güzel düşünceleri için teşekkür ederim.
İnşallah daha iyilerini sizler uçurursunuz.
sevgiler selamlar
sende uçan da bizim sayılır dogan kardeşim mutlulugun mutlulugumuz hüznün hüznümüzdür o senin güzelligin kardeşliginden dir
SAYGILAR

şentepemustafa' Alıntı:
s.a Öncelikle bu kuşu tam 3 ay seyrettim hayvan görevini yeterince yapıyor doğan abiyi kutlarım o daha iyilerinide uçurdu ama bu kuşu uçurup hazırlayan nurullah abiyide taktir etmek isterim bence ankaranın en iyi kuşçularındandır her zaman seyredilecek kuşu olur kümesinde ...saygılarımla

Teşekkür ederim Mustafa kardeşim.Nurullahın bizim kuşlar üzerinde gerçekten çok emeği var.Üstad lık ona yakışır..
sevgiler

kuscu_marik' Alıntı:
sende uçan da bizim sayılır dogan kardeşim mutlulugun mutlulugumuz hüznün hüznümüzdür o senin güzelligin kardeşliginden dir
SAYGILAR

Eyvallah Muharrem Ağbi..
saygılar sevgiler

Selamun aleyküm abi güzel kuşlar besliyosun takip ediyorum vidiyolarını.Başarılarının devamını dilerim.

BAŞKENT' Alıntı:
Selamun aleyküm abi güzel kuşlar besliyosun takip ediyorum vidiyolarını.Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkür ederim Ümit kardeşim, İnşallah daha iyilerini sen uçurursun.
sevgiler

dogan18' Alıntı:
BAŞKENT' Alıntı:

Teşekkür ederim Ümit kardeşim, İnşallah daha iyilerini sen uçurursun.
sevgiler

KARAPÜRÇEKLİLERDEN 1 TANE YAVRU VAR BAKALIM DOĞAN ABİ.GEÇENLERDE Bİ AKŞAM KADİR HOCA İLE BULUŞTUK TA O GÖRDÜ HAYVANI.İNŞALLAH HAVADA DA BERABER İZLERİZ BELKİ TAIŞMAKTA O BAHANEYLE NASİP OLUR.

BAŞKENT' Alıntı:
KARAPÜRÇEKLİLERDEN 1 TANE YAVRU VAR BAKALIM DOĞAN ABİ.GEÇENLERDE Bİ AKŞAM KADİR HOCA İLE BULUŞTUK TA O GÖRDÜ HAYVANI.İNŞALLAH HAVADA DA BERABER İZLERİZ BELKİ TAIŞMAKTA O BAHANEYLE NASİP OLUR.
İnşallah Tanışırız Ümit kardeşim.Güle güle uçur.
sevgiler

kuscu_marik' Alıntı:
S A ELİNE EMEGİNE SAGLIK DOGAN KARDEŞİM GÜLE GÜLE UÇUR HAYRINI GÖR MAŞALLAH
SAYGILAR

öncelikle video için tşk burası avukat kadının bahçe sanırım kuşa gelince iyi kuş sakın yanlış anlamayın kötü demiyorum ama biraz yüksekten alıyo bide fişeklerinde bazen bocalıyo yani sonunu iyi bağlıyamıyo umarım daha iyi olur ilerleyen zamanlarde emeğinize sağlıkk..

Geri