dolabın içinde eşleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hakan20

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan Yılmaz
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar güvercin beslemede yeniyim size 2 sorum var.cevaplıyanlardan Allah razı olsun

1-Güvercinler dolapta çiftleşir mi ?
2-Yumurtası olan bir dişini yuvadan çıkıp gezmesi normal mi ?(yumurtlayalı 1 gün oldu )

hakan20' Alıntı:
merhaba arkadaşlar güvercin beslemede yeniyim size 2 sorum var.cevaplıyanlardan Allah razı olsun

1-Güvercinler dolapta çiftleşir mi ?
2-Yumurtası olan bir dişini yuvadan çıkıp gezmesi normal mi ?(yumurtlayalı 1 gün oldu )

selamlar

Dolap dediğiniz buzdolabı falan değil diilmi? :p genelde iki ayrı güvercini biran önce eşlemek için eşlenme kafeslerine koyarız ve birkaç günde hemen eş olurlar yani dolapta eşlenirler.

Kuşunuz zannedersem ilk yumurtasını yaptı ikinci yumurtayı yaptığında basacaktır arada tabi yem su ihtiyaçlarını karşılamak için yumurtadan kalkacaktır.

saygılarımla

umut coşkun
DENİZLİ

teşekürler dolap dediğim tahta dolaptı :haha:
soruyu sormamamın sebebi kuşları hiç dışarda eşlenirken görmedim onun için sormuştum yorumunuz için çok teşekür ederim

dolap geniş değilse eşleşemezler, eğer öyleyse yumurtalar boştur.

Slm kardesim kümesin genişse kuşlar yumurtlar kuluçka ya da yatarlar yavruda çıkartırlar sen hiç telaşlan ma kurlarını bence salma dışarıda her tehlike var yavrular çıkınca ya kadar salma bence EMRE Kütahya selamlar

gezmesi dogal dostum bazen anne gezer bazen baba ama uzun süre gezmesinler yoksa yumurtalar ölür

Geri