dolapçı & dönek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeLix_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

FeLix_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut DİNÇER
Meslek
Medikal Kimya
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar, Erkek dolapçı, (Paçasız,kanı, damarı sağlam, performansı güzel) Dişi selanik yani dönek (Paçasız, Kanı, damarı sağlam, performansı güzel) bu iki kuştan çıkacak yavruların dönüşü oyunu nasıl olur. Daha önce böyle bir gaflete hataya düşüp, yavruları alıp vayy süper yavrular çıktı dönüşleri oyunları daha sıkı ve güzel oldu diyebilecekler var mı? Yoksa yok be kardeşim biz denedik zamanında çıkan yavrular hiç oyunsuz ne aşağı sıkıyorlar ne karşıya oynuyorlar, tabiri caizse bin pişman olduk diyecekler var mı..?

SLMLARR. COK GUZEL BİR KONU ACMISSIN. SENIN SORUNUN CEVABINI ARKADASIMIN KUMESİNDE GORDUM. DONUSU MUHTESEM MAVİ BEYAZ BİR KUŞ VARDI. SEYRETMESİNE DOYUM OLMADI. SIKINTILI TARAFI KENDİ GRUBUNDAN AYRILIP BASKA GRUPLARA KATILMASIYDI. HER YERE DÖNDU AMA YAKALANMADI. SORDUM NE DİR DİYE. DOLAPCI DONEK KIRMASI DEDI .AMA DONUSUNU GORMEK TAM BİR ADRENALİN YUKLEMESİYDI . ANLATILMAZ YASANIR DENİLEN Bİ GÖSTERİYDI. YAKINDA BASKA GUVERCİN BESLEYEN YOKSA GOZE HOS DONUSU MUHTESEM GUVERCİN İZLEMEN İCİN TAVSİYE EDERİM. DOLAPCI GUZELSE SOYUNU BOZMAMAK EN GUZELİ ASLINDA. BEN DENİCEM BİR ARA SENIN AKLINDAN GECENI .ARAMIZDA KALSIN:)

Mesut abi güzel bir konu bunu zamanında çok yaptılar ve sonrasında dönen dolapçılar çıktı ama hiç biri dönek gibi dönemedi battılar takla tombalak oldular dönenleri ise gögüsten değil bende g..nden dönüyorlar tabiki bunlar benim şahsi izlenimlerim ve fikirlerim

Benim merak ettiğim, iki ırkın da kanı sağlam olunca, ortaya çıkan yavrunun ne tarafa meyilli olduğu, yani uçurulan diğer kuşlara göremi şekil alıyor yavru yoksa 2 kanı hakikaten içinde karıştırıp değişik görsel bir şeyler mi yapmaya çalışıyor? He ama şundan eminim, Kanı sağlam anne babadan gelen böyle kırma bir yavru bana göre en az 2-3 saat uçabilir.

İZMİRDEN SELAMLAR ARKADAŞLAR... BEN DE IRKLARIN KARIŞTIRILMAMASINDAN YANAYIM. HER IRKIN KENDİNE GÖRE BİR ÖZELLİĞİ, GÜZELLİĞİ VAR. KUŞÇULUK DA MERAK İŞİ SONUÇTA. HANGİ IRKA GÖNÜL VERDİYSEN, O IRKIN EN İYİ PERFORMANSINI GÖRMEK İSTER İNSAN... IRKLAR KIRILIRSA BU ŞANS ORTADAN KALKAR. BEN DÖNEK SEVERİM. SAYAYI DA SEVERİM AMA DÖNEK BAŞKADIR TABİİ... ŞÖYLE PLAKA BİR DÖNÜŞ GÖRMEK İSTEMEZ Mİ DÖNEKÇİLER? DOLAPÇIYLA YA DA BAŞKA IRKLA KIRILAN DÖNEK BU DÖNÜŞÜ GÖSTEREBİLİR Mİ HİÇ?.. BENCE IRKLARA SAHİP ÇIKMAK LAZIM. YOKSA USTALARIMIZIN, BÜYÜKLERİMİZİN EMEKLERİNE YAZIK OLUR... İZMİRDEN SEVGİLER, SELAMLAR...

tabiki hepimiz karşıyız, ama bazen de kırılan 2 ırktan mükemmel şeyler de ortaya çıkabiliyor. Yani rusyadan hanım getirip evlenen Türk erkeğinin birleşmesinden çıkan çocuk, bir nevi antrifiriz li doğuyor bence, hem soğuğa alışık hem sıcağa :))

Ne dönekten ne dolapçıdan anlarım
Ama, ihtimallerle ilgili bir şeyler paylaşayım :
Güzelliğiyle büyüleyen bir kadın Bernard Shaw'a sorar:
-düşünsenize sizin aklinizla benim güzelliğimi alan bir çocuğu?
-ya benim güzelliğimi sizin aklınızı alırsa? :hayir:

iki ucu b*klu değnek, misali :))

Dönek ile Dolapçı eşlemesinin sonuçları kesinlikle hüsrandır aldığımız yavru veya yavrular kesinlikle kusursuz çıkabilir ama yavrusunun yavrusu ? mutlaka ilerki yıllarda içindekini kusacaktır ve onca emek boşa gidecektir.Eğer dönüşe odaklı kuş besleyeceksek dönek besleyelim Dolapçıyı dönek gibi döndüreceğiz diye kırmayalım çünkü Dolapçı ve yetiştiricisi bunun altından kalkamaz.

Geri