dolapçı guvercin yetistiriciliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SabahciSedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sabahci
Meslek
SMMM
İlgi Alanı
Balıklar
merhaba arkadaslar .

uzun suredir sitenizi takipediyorum. ve aradigım cok bilgiye ulastim. oncelikle guzel siteyi kuran arkadaslara tskr ediyorum. ucuslarını ve donuslerini zevkle izledigim dolapcı guvercini yetistirmeye basladım. hem damizlik hem ucurmalik kumes yaptım terasa. cok degerli yetistiricilerimizin kuslarını oldugunu bildigim dolapcı damizlik ve yavru guvercinleri kumese aldim . ancak damizlik ile yavrular kumese ve donuse nasıl alistirilir. hangi renk yetistirmek uygundur bu konularda pek bilgim yok. bu konularda bilgi verecek ve yenı kuş alımında yarcimci olacak tavsiyelerinizi dikkatle takip edecegim. istanbul gungoren de besliyorum . gorusmek isteyen yardımcı olmak isteyen olursa tanısabiliriz. herkese tskler

Aramıza hoşgeldin hocam, iyi forumlar diyorum.

Sana en iyi soner ve uğur yardımcı olurdu mesajı takip et yakın zamanda yazarlar. Ama ikisi de İstanbul' da oturmuyor, ancak burada yazarak mesajlaşarak yardımcı olabilirler.

Sedat abi merhaba; ben de güngörende oturuyorum,ben de muhasebeciyim ve bende güvercin beslemeye çalışıyorum. Benim beslediklerim bango,baska ve tippler var. Dolapçılara merak saldım bu aralar. Tanışmak istersen [email protected] adresine mesaj atabilirsiniz. Benimde bilmediğim ama bilmek istediğim pek çok bilgi var.

MESAJ GONDERDİM TANISALIM SEVGİLİ MESLEKTASIM. KALE CENTERİN KARSİSİNDAYIM BEN.

abi üzgünüm senden gelen herhangi bir mesaj yok. yada sen yaz mail adresini ben sana yazayım.

Geri