Dolapçı Güvercini Kostüm Yarışması !! (Dereceye Girenler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Bu yılki düzenlediğimiz dolapçı ırkı güvercinler kostüm yarışmasına katılım geçen yıla oranla daha fazlaydı. Yarışmaya, tüy dönemine denk geldiği için belki katılmak isteyipte katılamayanlar oldu. Onlardan tekrardan özür diliyoruz.
Bu tür etkinlikler kuscular.org sitesi yayın süresince devam edecektir.
Bu yılki dolapçı yarışmamızda bildiğiniz gibi dereceye girenlere sürpriz ödüllerimiz var demiştik. Yarışmada ilk üçe giren yetiştiricilerimiz benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçerlerse ödülleri gönderilip buraya eklenecektir.
Yarışmaya katılan ve oyları ile dereceye giren güvercinleri seçen tüm üyelerimize teşekkür ediyor, birdahaki yarışmamıza ilginin daha fazla olacağını umut ediyoruz.

Not: Kuşlar hakkında sormak istediklerinizi, neye göre oy verdiğinizi vs.. buradan kuş sahiplerine iletebilirsiniz.

10 gün süren anketimize oy vererek dereceye girmesini sağladığınız ilk üç güvercin sırasıyla şöyledir.

[warning]Kuşun Sahibi: Önder ÖZAYDIN
Kullanıcı Adı: onder
Profil Adresi: onder-u4114/[/warning]

1. Dolapçı Güvercin

Ekli dosyalar

• Ayaz_Agac_arkaplan.webp
    Ayaz_Agac_arkaplan.webp
    144.3 KB · Görüntüleme: 2,779
  • 1.webp
    1.webp
    93.2 KB · Görüntüleme: 2,703
  • 2.webp
    2.webp
    49.5 KB · Görüntüleme: 2,704
  • 3.webp
    3.webp
    51.3 KB · Görüntüleme: 2,718
[warning]Kuşun Sahibi: Ulaş ÖZER
Kullanıcı Adı: porsuk.1
Profil Adresi: porsuk-1-u17958/[/warning]

2. Dolapçı Güvercin

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    52.6 KB · Görüntüleme: 2,835
  • 2.webp
    2.webp
    43.6 KB · Görüntüleme: 2,784
  • 3.webp
    3.webp
    71.2 KB · Görüntüleme: 2,817
[warning]Kuşun Sahibi: Hüseyin BAŞOĞLAN
Kullanıcı Adı: Hüseyin BAŞOĞLAN
Profil Adresi: huseyin-basoglan-u53/[/warning]

3. Dolapçı Güvercin

Ekli dosyalar

• 1(1).webp
    1(1).webp
    100.9 KB · Görüntüleme: 2,686
  • 2(1).webp
    2(1).webp
    105.7 KB · Görüntüleme: 2,637
  • 3(1).webp
    3(1).webp
    45.7 KB · Görüntüleme: 2,694
selamunaleykum
yarismaya katilan herkeze tesekkur ediyorum bu guzel resimleri paylastik lari icin
dereciye giren kus ve yetiscirilerini teprik ederim cok guzelbir calisma oldu bence hernekadar benim oy verdigim kus birinci olmasada yaklasmisim ginede bir gun benim oy verdigim kus birinci secilirse bende dolapci beslerim belki

emegi gecen zaman harciyan katilan oy veren herkeze tesekkur ederim
birinci kusu ve derece yapanlari alkisliyorum :heyo: :heyo: :heyo:
saygilarimla

kuş sahiplerini tebrik ederim dereceye giren kuşlar haketti gerçekten. diğerlerindede çok güzel kuşlar vardı aslında. ömürleri uzun olması dileğiyle

Herkese merhaba...
Her ne kadarda dolapçı ırkımızda kostüm arka planda olsada,
Benim için gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir yarışma oldu.
Yarışma boyunca emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca böyle bir organizasyon düzenledikleri içinde site yönetimini kutluyor,
Başarılarının devamını diliyorum...

UŞAK;TAN KUCAK DOLUSU SAYGILAR

dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim. uşaklı kardeşim önderin haklı bi birincilik aldığını yakınen biliyorum. kuşlarında kostüm özelliği kadar oyun özelliği olduğunuda biliyorum. bi uşaklı olarak gurur duydum. başarılarının devamını dilerim. allah daha nice başarılar nasip etsin tekrardan tebrikler...

Dereceye giren kuş sahiplerini kutluyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

yarışmada dereceye giren kuş sahiblerini tbrk ederim

Yarışmaya katılan tüm yetiştiricilere teşekkür ediyorum, dereceye girenleri kutlıyorum.

slm yarısmayı düzenleyen site yönetimine . emeklerinden dolayı,tesekkür ediyorum. internet ortamında boyle yarısmaların olması ilerde güvercin yetistiriciligi acısından önemlidir. önümüzdeki dönemlerde, katılımın daha cok olacağından eminim. böylerbir ortamı bizlere sundugu icin site yönetimine tekrar , tesekkür ve tebrik ediyorum.

dereceye girenleri tebrik ederim bende katıldım yarışmaya dolapcı kostümden çok bencede performans olarak önem taşıyan bir ırkdır ama yinede katıldım çünkü dolapcıların böyle katılımlar sayesinde birlik beraberliklerinin dahada pekişeceginden yanayım bu ortamı yapan hizmeti geçen herkeze teşekkür edrim antalyadan saygılar.

dereceye giren arkadaşları tebrik ederim

porsuk.1' Alıntı:
slm yarısmayı düzenleyen site yönetimine . emeklerinden dolayı,tesekkür ediyorum. internet ortamında boyle yarısmaların olması ilerde güvercin yetistiriciligi acısından önemlidir. önümüzdeki dönemlerde, katılımın daha cok olacağından eminim. böylerbir ortamı bizlere sundugu icin site yönetimine tekrar , tesekkür ve tebrik ediyorum.
Özel mesaj yoluyla bana açık adresinizi, açık adresinizi vermek istemezseniz size en yakın gidip hediyenizi alabileceğiniz PTT Kargo adresini iletirseniz hediyenizi yollayacağız.

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. Bir sorum olacak 3. olan kuş bir tel mekanizmanın üstünde duruyor bu nasıl bir mekanizmadır? ne işe yarar?

mersin-li' Alıntı:
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. Bir sorum olacak 3. olan kuş bir tel mekanizmanın üstünde duruyor bu nasıl bir mekanizmadır? ne işe yarar?

Sıradan bir kablo anten kablosu olabilir.
Yada alarm sisteminin kablosu :)

Tüm dostlara merhaba.
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ayrıca site yönetiminede göndermiş oldukları hediyeden dolayı,
saygılarımı sunarım.

Ekli dosyalar

• Görüntü0083.webp
    Görüntü0083.webp
    29.1 KB · Görüntüleme: 1,619
  • Görüntü0084.webp
    Görüntü0084.webp
    28.4 KB · Görüntüleme: 1,632
  • Görüntü0088.webp
    Görüntü0088.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 1,651
Yarışmada dereceye giren ilk üç yetiştiriciye ödülleri gönderilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bir dahaki yarışmada görüşmek üzere, daha fazla katılım olmasını diliyoruz.

Geri