Dolapçı Güvercinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
basoglanh' Alıntı:
dlp_fotodamg04.webp

dlp_fotodamg05.webp

dlp_fotodamg06.webp

dlp_fotonuman01.webp

dlp_fotonuman04.webp

dlp_fotoorh02.webp

dlp_fototil04.webp
Resimler alıntıdır sadece örnek teşkil etmektedir.

en alttaki resimdeki dağçil mi ? mor & patlıcan renkli mi? eğer benim dediğimdense hangi renklerden bu rengi üretiyorsunuz. Bilgilendirirsen memnun oluruz. EYÜPLÜ - 532 253 90 14

EYÜPLÜ' Alıntı:
en alttaki resimdeki dağçil mi ? mor & patlıcan renkli mi? eğer benim dediğimdense hangi renklerden bu rengi üretiyorsunuz. Bilgilendirirsen memnun oluruz. EYÜPLÜ - 532 253 90 14

selamlar

bahsettiğiniz dolapçı akkanat karaçildir.Dağçil,mor renkte olanları aşağıdaki gibidir.

dağçil

Ekli dosyalar

• f29.webp
    f29.webp
    27.6 KB · Görüntüleme: 2,431
gerçekten kuşların güzel ıspartadamı besliyosun v satış yapıyomun böğle dolapcılrım olsun isterim

Herkeze merhaba ilk once sizi tebrik etmek istiyorum boyle guzel kuslara sahip oldugunuz icin dolapci kusu yerde cok asil ve guzel havada suprizlerle dolu donme sitilleri bambaska o yuzden dolapci,donek, kelebek kusu besleyenlerin bende dahil kuslarini ucurduklarinda nasil bir duygu oldugunu cok iyi biliyorum o yuzden anlatmak degil yasamak lazim diyorum.

soner' Alıntı:
gerçekten kuşların güzel ıspartadamı besliyosun v satış yapıyomun böğle dolapcılrım olsun isterim

selamlar

resimdeki kuşlar alıntıdır ama aynılarından bulunmakta denizlide besliyorum istersen yardımcı olurum arkadaşım

AVSALI ATAKAN' Alıntı:
Herkeze merhaba ilk once sizi tebrik etmek istiyorum boyle guzel kuslara sahip oldugunuz icin dolapci kusu yerde cok asil ve guzel havada suprizlerle dolu donme sitilleri bambaska o yuzden dolapci,donek, kelebek kusu besleyenlerin bende dahil kuslarini ucurduklarinda nasil bir duygu oldugunu cok iyi biliyorum o yuzden anlatmak degil yasamak lazim diyorum.

selamlar

doğru söylüyosun abi yaşamak lazım

SAYIN UMUT ÇOŞKUN ,

Dağçil DOLAPÇI resmini alıntı olarakta olsa bizlere ( muhteşem görüntülü ) sunduğun için çok teşekkür ederim. Dağçil DOLAPÇI ' nın hangi renklerle üretildiğini öğrenmek istiyorum. Bende 5 erkek 2 dişi olmak üzere 7 adet dağçil var. Ben bunları yumurtadan ürettiğim için ana-babalarının renklerini bilmiyorum. Tam aradığım renk resimdeki renkler. Resimdeki Dağçil den bir-iki çift almak isterim. dönüş performansı da olursa çok iyi olur.
Ben İstanbul Gaziosmanpaşa 'da 3 kümeste 80-90 arası dolapçı besliyorum. Kökeni ISPARTA dolapçıları. Tanışıp tlf laşmak isterim. 532 253 90 14 Mali müşavir.24 saat /7 gün her an arayabilirsiniz. sağlık ve esenlikler dilerim.

EYÜPLÜ' Alıntı:
SAYIN UMUT ÇOŞKUN ,

Dağçil DOLAPÇI resmini alıntı olarakta olsa bizlere ( muhteşem görüntülü ) sunduğun için çok teşekkür ederim. Dağçil DOLAPÇI ' nın hangi renklerle üretildiğini öğrenmek istiyorum. Bende 5 erkek 2 dişi olmak üzere 7 adet dağçil var. Ben bunları yumurtadan ürettiğim için ana-babalarının renklerini bilmiyorum. Tam aradığım renk resimdeki renkler. Resimdeki Dağçil den bir-iki çift almak isterim. dönüş performansı da olursa çok iyi olur.
Ben İstanbul Gaziosmanpaşa 'da 3 kümeste 80-90 arası dolapçı besliyorum. Kökeni ISPARTA dolapçıları. Tanışıp tlf laşmak isterim. 532 253 90 14 Mali müşavir.24 saat /7 gün her an arayabilirsiniz. sağlık ve esenlikler dilerim.

selamlar

Abi yardımcı olabildiysem ne mutlu.Düz kırmızı ile karaçilden bu rengi alabilirsin abi,kırmızı çil ile göktende çıkabilir.Benim elimde istediğiniz renkten yok ama burada olanlar var onlardan bulabiliriz numaranı aldım 05358448434 - 05456054949 benim numaram

saygılar.

Selamlar Umut kardeş , Öncelikle yazıma kısa sürede yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim. Dağçil renk yapmak için belirttiğin renkler bende mevcud. En kısa zamanda bunları eşleyerek bu yaz bol bol Dağçil renk yavru üretirim vede sana da yazarak bilgi veririm. İstanbuldan istediğin bir ırk varsa (kelebek ,tel kuruk kelebek,Taklacı-biz burda mardin diyoruz-,Baska -akbaş olarak renkleri de kara,kırmızı,sarı,çukulata renkler, bu cinsleri her an temin edebilirim vede otobüslede gönderme imkanım var sanırım. Oto gardaki arkadaştan tekrar teyit almam gerekir. Yayınladığın Resimdeki gibi Dağçil bulabilirsen erkek-dişi olarak bir veya iki çift alabilirim. İyi cins erkeklerim olduğundan dördü de dişi olabilir.EYÜPLÜ. 532 253 90 14

EYÜPLÜ' Alıntı:
Selamlar Umut kardeş , Öncelikle yazıma kısa sürede yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim. Dağçil renk yapmak için belirttiğin renkler bende mevcud. En kısa zamanda bunları eşleyerek bu yaz bol bol Dağçil renk yavru üretirim vede sana da yazarak bilgi veririm. İstanbuldan istediğin bir ırk varsa (kelebek ,tel kuruk kelebek,Taklacı-biz burda mardin diyoruz-,Baska -akbaş olarak renkleri de kara,kırmızı,sarı,çukulata renkler, bu cinsleri her an temin edebilirim vede otobüslede gönderme imkanım var sanırım. Oto gardaki arkadaştan tekrar teyit almam gerekir. Yayınladığın Resimdeki gibi Dağçil bulabilirsen erkek-dişi olarak bir veya iki çift alabilirim. İyi cins erkeklerim olduğundan dördü de dişi olabilir.EYÜPLÜ. 532 253 90 14

selamlar

Çok teşekkür ederim abi ihtiyacım olursa ararım seni seninde beyendiğin kuş varsa bendekilerden gönderebilirim misafir de etmek isterim ayrıca Dağçil bakayım abi senin için bulursam haber ederim

saygılar

EYÜPLÜ' Alıntı:

selamlar

Mustafa abicim nasılsın istemiş olduğun kostümde 1 çift Dağçil var şuanda elimde üretimde zaiyat olmazsa en kısa zamanda tlfnla ulaşırım sana

saygılarımla

umut coşkun
DENİZLİ

Umut kardeş, ilgin için teşekkür ederim. tlf bekliyorum. İnşallah bu yaz tanışırız. EYÜPLÜ

Eyüp ,İstanbul da ama ben gaziosmanpaşa ' da besliyorum. tlf no 532 253 90 14.
Umut kardeşten istediğim dolapçı renklerinde çok ürettim.

tamamdır abi aldım numaranı.

EYÜPLÜ' Alıntı:
Eyüp ,İstanbul da ama ben gaziosmanpaşa ' da besliyorum. tlf no 532 253 90 14.
Umut kardeşten istediğim dolapçı renklerinde çok ürettim.

Abicim nasılsın sana söz vermiş olduğun kuşları çıkardım abi elimden kuşlar hoşuma gitmedi kusuruma bakma artık

Geri