Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Resimler alıntıdır sadece örnek teşkil etmektedir.basoglanh' Alıntı:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resimler alıntıdır sadece örnek teşkil etmektedir.basoglanh' Alıntı:
EYÜPLÜ' Alıntı:en alttaki resimdeki dağçil mi ? mor & patlıcan renkli mi? eğer benim dediğimdense hangi renklerden bu rengi üretiyorsunuz. Bilgilendirirsen memnun oluruz. EYÜPLÜ - 532 253 90 14
soner' Alıntı:gerçekten kuşların güzel ıspartadamı besliyosun v satış yapıyomun böğle dolapcılrım olsun isterim
AVSALI ATAKAN' Alıntı:Herkeze merhaba ilk once sizi tebrik etmek istiyorum boyle guzel kuslara sahip oldugunuz icin dolapci kusu yerde cok asil ve guzel havada suprizlerle dolu donme sitilleri bambaska o yuzden dolapci,donek, kelebek kusu besleyenlerin bende dahil kuslarini ucurduklarinda nasil bir duygu oldugunu cok iyi biliyorum o yuzden anlatmak degil yasamak lazim diyorum.
EYÜPLÜ' Alıntı:SAYIN UMUT ÇOŞKUN ,
Dağçil DOLAPÇI resmini alıntı olarakta olsa bizlere ( muhteşem görüntülü ) sunduğun için çok teşekkür ederim. Dağçil DOLAPÇI ' nın hangi renklerle üretildiğini öğrenmek istiyorum. Bende 5 erkek 2 dişi olmak üzere 7 adet dağçil var. Ben bunları yumurtadan ürettiğim için ana-babalarının renklerini bilmiyorum. Tam aradığım renk resimdeki renkler. Resimdeki Dağçil den bir-iki çift almak isterim. dönüş performansı da olursa çok iyi olur.
Ben İstanbul Gaziosmanpaşa 'da 3 kümeste 80-90 arası dolapçı besliyorum. Kökeni ISPARTA dolapçıları. Tanışıp tlf laşmak isterim. 532 253 90 14 Mali müşavir.24 saat /7 gün her an arayabilirsiniz. sağlık ve esenlikler dilerim.
EYÜPLÜ' Alıntı:Selamlar Umut kardeş , Öncelikle yazıma kısa sürede yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim. Dağçil renk yapmak için belirttiğin renkler bende mevcud. En kısa zamanda bunları eşleyerek bu yaz bol bol Dağçil renk yavru üretirim vede sana da yazarak bilgi veririm. İstanbuldan istediğin bir ırk varsa (kelebek ,tel kuruk kelebek,Taklacı-biz burda mardin diyoruz-,Baska -akbaş olarak renkleri de kara,kırmızı,sarı,çukulata renkler, bu cinsleri her an temin edebilirim vede otobüslede gönderme imkanım var sanırım. Oto gardaki arkadaştan tekrar teyit almam gerekir. Yayınladığın Resimdeki gibi Dağçil bulabilirsen erkek-dişi olarak bir veya iki çift alabilirim. İyi cins erkeklerim olduğundan dördü de dişi olabilir.EYÜPLÜ. 532 253 90 14
EYÜPLÜ' Alıntı:Selamlar Umut kardeş , Öncelikle yazıma kısa sürede yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim. Dağçil renk yapmak için belirttiğin renkler bende mevcud. En kısa zamanda bunları eşleyerek bu yaz bol bol Dağçil renk yavru üretirim vede sana da yazarak bilgi veririm. İstanbuldan istediğin bir ırk varsa (kelebek ,tel kuruk kelebek,Taklacı-biz burda mardin diyoruz-,Baska -akbaş olarak renkleri de kara,kırmızı,sarı,çukulata renkler, bu cinsleri her an temin edebilirim vede otobüslede gönderme imkanım var sanırım. Oto gardaki arkadaştan tekrar teyit almam gerekir. Yayınladığın Resimdeki gibi Dağçil bulabilirsen erkek-dişi olarak bir veya iki çift alabilirim. İyi cins erkeklerim olduğundan dördü de dişi olabilir.EYÜPLÜ. 532 253 90 14
EYÜPLÜ' Alıntı:Eyüp ,İstanbul da ama ben gaziosmanpaşa ' da besliyorum. tlf no 532 253 90 14.
Umut kardeşten istediğim dolapçı renklerinde çok ürettim.