dolapcı güzellik yarısması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karataş32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karataş32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali osman karataş
Meslek
sigortacı
İlgi Alanı
arkadaslar bakıyorum hep kelebek miski güzelik yarısmaları oluyor neden dolapcı güzelik yarısması yapılmıyor

Aslında güzel fikir ama dolapçıları hangi standartta neye göre sıralayarak yarışmaya dahil edeceğiz?

Merhaba güzel fikir kardeşim.dedigin çok dogru neden dolapçı güzellik yarışması olmasın.bence katagorilere göre yarıştırılmalı örnegin karaçiller kendi aralarında kırmızılar ayrı vs. vs.. benim fikrim farklı düşünenleride saygım sonsuz.UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...

Karisik Yapalim, GOze Hitap Eden Dolapcilar Arasinda Olsun, Sonucta Buradan Kimse PErformans Seyrettirmemizi Beklemesin, Kırmızısı Kara Cili Mavisi vs vs.. Resimlerle Kostum on Planda Olur, Kostumu Kimin guzel ise Insanlarin gozunede o Guzel Gelir.

bencede güzel bi fikir,kostüm olarak puanlayabilinir düşünceniz içinde teşekkürler,allaha emanet olun

USAKTAN SELAMLAR YAPALIM tabıkı bızım dolapcı ırkının dıyer ırklardan kalır yanı yok bence arkadaslar bu konuyla ılgılı ben sahsım adına her konuda hazırım .ayrıca hazır olan arkadaslarlada paylasmak gorusmek ısterım saygılar. ....ARS.....

serdar abime katılıyorum kostum olarak ön plana cıksın renk önemlı olmasın duruşuyla belirleyelım,videoda dönuş olarak cok verim alamayız diye düşünuyorum..

saygılarımla

selamlar yeniyim aranızda eğer olursa bende de var bi dolapçı. sonuna kadar güveniyorum ve birinci olucağıda garanti yapılırsa iyi olur

had bakalımm bende heyecanlandım dolapcı hastasıyım zaten inş boyle bıyarışma olursa cok iyi olur :)

Bence her cinsini koyarak yarışma düzenlenebilir.Abi çieşidide çok bu hayvanların kolay gelsin ama adminimiz üstesinden gelir bu konunun

hasan kardesım su cok met ettıgın dolapcıyı cok merak ettım bır fotosunu gorsek fena olmaz dıye dusundum.en yakın zamanda bızlerle paylasacagına ınanıyorum .saygılarımla.USAKTAN....ARS....

Yarışma ne zaman başlıcak acaba.kesin bi tarih belirlendi mi?

.......uŞaK___SeRDaR___aRSLaN.......

hasanerel' Alıntı:
selamlar yeniyim aranızda eğer olursa bende de var bi dolapçı. sonuna kadar güveniyorum ve birinci olucağıda garanti yapılırsa iyi olur
arkadasım bakıyorum cok idalı konusuyorsun herkeze kendi kusu daha güzel görünür kusunun fotorafını bizimle paylasırsan sevinirim merak etim kusunu

ıspartadan saygılar

Bende merak ettim fotoyu paylaşırmısın arkdaşım.

.....uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN......

abi bu güzellik yarışması benımde kafama yattı hemşerilerimin dedigi gibi kuşları kostumune gore not werılır renk farketmez kimin ne kuşu warsa getırı koyar inş bu işe özen gosterrelım yapalım usaktan saygılar(fotekss)

Sevgili dostlarim, Bolum yoneticisi olarak sizden gelen talepler uzerine Dolapci yarismasi duzenleyecegim, Yarismanin formatiyla ilgili ADMIN arkadasimizla gorusup sizlere bilgi verecegim, ayri bir konuda resimler toplanip KAPALI OYLAMA usulu ile oylama yapilacaktir..

En yakin sure icinde donecegim.

Saygilarimla.

arkadaslar kımse guzellık yarısması ıcın gırısımde bulunmadı ben bu kusumu aday goruyorum .dıyer arkadaslardan guzel cekılmıs fotolar beklıyorum .USAKTAN ....................
...................................................ARS............................................. :oley: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

Ekli dosyalar

• KUSLARIM (105).webp
    KUSLARIM (105).webp
    230.7 KB · Görüntüleme: 1,397
[No message]

Ekli dosyalar

• KUSLARIM (146).webp
    KUSLARIM (146).webp
    120.5 KB · Görüntüleme: 1,404
Arkadaslar Lutfen Resim Eklemeyiniz, Yarisma tarafimdan Duzenlemekte Olup, Kurallari ile Ayri Bir Konuda Aciklanacaktir, Guzel Bir Kostum yarismasi Duzenlenilmesi taraftariysaniz, Lutfen bana Yardimci Olunuz.

En Kisa Sure İcerisinde Guzel Keyifli Bir Aktiviteyede Sizlerle Beraber Imza atacagiz.

serdar kardesım şu şi biraz hısladır ilgini goster bak herkez sabırsızlanıya baksana fotolar senı beklıo herkez hazır seni beklıo

tahir32' Alıntı:
ali ne zaman olacak bu yarış haberim olsun .......
Kardesim yarısma oldu biti bile biteli 2 ay oldu

HERKES KUŞ BESLEYEBİLİR AMA HERKES KUŞÇU OLAMAZ........TAHİR

olsun da abiler ben genç bir kuşcu olarak katılmak istiyorum.bir an önce olur inş saygılar

Konu eski arkadaşlar yeni yarışma yakında ödüllü olarak yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri