dolapcı güzellik yarısması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tahirbatmanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 320
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet tahir
Meslek
operator
İlgi Alanı
Balıklar
ALİ ZATEN SENİN BAŞININ LATINDAN HEP BÖLE ŞEYLER ÇIKAR NEYSE HAYIRLI SI OLSUN

HERKES KUŞ BESLEYE BİLİR AMA HERKES KUŞÇU OLAMAZ........TAHİR

fotekss' Alıntı:
abi bu güzellik yarışması benımde kafama yattı hemşerilerimin dedigi gibi kuşları kostumune gore not werılır renk farketmez kimin ne kuşu warsa getırı koyar inş bu işe özen gosterrelım yapalım usaktan saygılar(fotekss)
KARDEŞ GÜZEL SÖYLÜYORSUN AMA KAÇ 1000 KUŞ GİRER YARIŞA BİLİYORMUSUN HEMDE HEPSİ AYNI DALDA YANİ BURADA SÖYLENEN KIRMIZIDA BİR ARAPDA BİR ÖYLEMİ..

arslan64' Alıntı:
Merhaba güzel fikir kardeşim.dedigin çok dogru neden dolapçı güzellik yarışması olmasın.bence katagorilere göre yarıştırılmalı örnegin karaçiller kendi aralarında kırmızılar ayrı vs. vs.. benim fikrim farklı düşünenleride saygım sonsuz.UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...
KARDEŞİM DOĞRU SÖYLÜYORSUN KATEGORİLERE AYIRMALI GEÇEN SEFERKİ GİBİ KARAÇİL YAIŞMASINA AKÇİL VEYA KARA KAFAÇİL SOKTUKALRI GİBİ OLMASIN ... :asla:

hasanerel' Alıntı:
selamlar yeniyim aranızda eğer olursa bende de var bi dolapçı. sonuna kadar güveniyorum ve birinci olucağıda garanti yapılırsa iyi olur
KARDEŞİM SENİN ŞU DOLAPÇINI MERAK ETTİM AMA BENDE BİR BANGO VAR EĞER YARIŞMA OLURSA SENİN BANGOLARININ HEPSİNE BEDEL KESİN BİRİNCİ... :tamam:

BENCE YARIŞA GİRECEK KUŞLARIN FOTOLARINDA KUŞLAR TAM ANALMIYLA GÖRÜNMELİ AYAKLARI GÖZLERİ VS ÇÜNKÜ AYAĞI GÖZÜKMEYEN KUŞUN KİM NERDEN BİLSİN PAÇALIMI TOZLUKLUMU DOLAPÇIYA BENZEYİPTE DOLAPÇI OLMAYAN 100 ÇEŞİT KUŞ VAR DİKKATE ALIRSANIZ SEVİNİRİM MADEM BU BİR YARIŞ ADİL BİR YARIŞ OLSUN KİMSENİN HAKKI YENMESİN....
SAYGILARLA TAHİR.....

ali ne zaman olacak bu yarış haberim olsun .......

HERKES KUŞ BESLEYEBİLİR AMA HERKES KUŞÇU OLAMAZ........TAHİR

karataş32' Alıntı:
tahir32' Alıntı:
ali ne zaman olacak bu yarış haberim olsun .......
Kardesim yarısma oldu biti bile biteli 2 ay oldu

ne zaman oldu kim kazandı

HERKES KUŞ BESLEYEBİLİR AMA HERKES KUŞÇU OLAMAZ........TAHİR

Geri