Dolapçı ( Kara çil,Kaplan Karaçiller,Akçil,Gök,Beyaz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
basoglanh' Alıntı:
dlp_fotoakcil01.webp

dlp_fotocatal01.webp

dlp_fotocatal02.webp

dlp_fotocatal03.webp

dlp_fotocatal04.webp

dlp_fotocatal05.webp

dlp_fotodamg01.webp

dlp_fotodamg02.webp

dlp_fotodamg03.webp

Resimlerin Tamamı Alıntıdır.
Kaynak: Türkiye Güvercin Yetiştiricileri Birliği

dolapcı ve donek ırkı herhal bu kuslar qadıyaman tarafında tutulmaz genelde sebab ve taklacı kusa meraklıyız ama gercekten guzelk kuslar paylaşim için tesekkurler

adıyamanhasan' Alıntı:
dolapcı ve donek ırkı herhal bu kuslar qadıyaman tarafında tutulmaz genelde sebab ve taklacı kusa meraklıyız ama gercekten guzelk kuslar paylaşim için tesekkurler
bu resimdeki kuslar ıspartaya aittir ısparta kuleönü kasabasından berber hakkı abinin kuslarındandır

kuş almak istiyoruz fiatlari ne kadar msn adresim [email protected] ilgilenirseniz memnun olurum

Berber hakkının değil bu kuşlar iskender damgacının google den ara bulursun ben adım kadar emınım

By_skaba' Alıntı:
Berber hakkının değil bu kuşlar iskender damgacının google den ara bulursun ben adım kadar emınım
evet arkadasım suan iskender damgacıda kendisine sor kusların damarı nereden geliyormus bu resimler denizli güvercin evi'nin internet sitesindede var bu kusların kökü ısparta kule önü kasabasındaki hakkı abinin kuslarındandır

By_skaba' Alıntı:
www.hakki.dolapci.com
resimdeki kusların sahibi hakkı abinin kuslarına baka bilirsiniz

ben 3 yaşından beri dolapcı besliyorum babam ersun poyrazlı her zaman (Dolapcı cok ayrı anlatılmaz izlenir derdi)ama gercekten oyle diye düşünüyorum..

karataş 32 arkadaşım doğru söylüyor kuşlar iskender damgacının diil ama berber hakkı bu kuşları nerden getirmiş onu sormak lazım karaçil dolapçılarının damarı denizliye dayanmaktadır yıllar önce ıspartalı yetiştiriciler denizliden toplayıp götürmüşlerdir denizlili yetiştiricilerin akbaş döneklere olan ilgisinden dolayı bu kuşlar denizlide belli başlı kişilerde kalmıştır ıspartalı yetiştiricilere teşekkür etmek lazım bu kuşların neslini bugünlere getirdikleri için.şuan benim elimdeki çiller denizliye has olmasına rağmen eski damarlarını bulmak çok zor.

Geri